Sunday, August 23, 2009

blog lounge #034

Okkay orang kata hutang harus dibayar maka nah lah hutang tag kamu semua saya selesaikan sekaligus, HEHE. Mintak sorry kerna terlewat T___T

Award dari Adelin :)


1 . Ambil award ini :

; Sudah :D Thanks Adelin. Klik sini untuk ke blog si gadis manis, HEHE.

2 . Nyatakan tentang diri pemberi award ni :

; Nama diberi adelin aisyah,,
; Berumur 13 tahun kota bharu ;D
; Orangnya manis manis macam candy weh.

3 . Perasaan bila dapat award ni :

; Gembira? -.-" Oh oh terharu :') tsk.

4 . Tag sekurangkurangnya 5 orang :

; Kak Arelynn cousin lawaa.
; Fasya darling.
; Ain comell.
; Kak Lya.
; SEMUA followers saya :)

Tag dari adelin :)

1. Upload the pictures of your top friends in any account (Myspace/Friendster/Tagged/Hi5 or any others) at least five and describe them.

Err. Aku mempilih senarai lima kawan teratas di Myspace hoh.

Cik Bie,,
Rabieeee :)
Zira dear.

Ayie ayie ayie.
Dan si macho la sangat ;)

Tag dari Izzati Sayang :)

Thanks for tagging, Izzati dear. Klik sini untuk ke blog beliau :D

Setiap blogger mesti menyatakan 5 fakta/5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

HOBI SATU

Reading. I lololove books so much (!) I pernah je marah orang yang meng-kelepet-kan muka surat buku kesayangan I. Heh. I do not compromise with people when it involves with books lah okkay. Oyya sampai sekarang aku ingat ada seorang perempuan ni pinjam buku aku kat sekolah lepas tu sedap-sedap je dia boleh kata cikgu dah rampas wth.

HOBI DUA

Online-ing. Em em this is an everyday routine kot, heh. Pagi-pagi bangun terus capai lappy macam dah tak ada benda lain nak dicapai dah -.-" A must-open-website when I'm online would be Facebook, Blogger and Plurk ;D I'm obsessed with my own blog I THINK. Gila tak tahu malu, HEHE.

HOBI TIGA

Writing. Memang macam sejak lahir lagi suka menulis ke apatah. KAHKAHKAH. I love to write poems, short stories, essays, novels and what not. Bukti dah ada kat sini hah. Okkay perkataan riak macam dah bertabur depan mata T___T tsk.

HOBI EMPAT

Watching tv. Any channel and movie would not be a problem at all. I layan je semua janji it has a good story line and of course, good actors :P Korean drama lagi la aku kuat melayan.

HOBI LIMA

Sleeping. Ini pun macam aktivit wajib setiap malam, AHAAHA. Senget laaaa.

FAKTA SATU

A perfectionist. Ada satu masa tu, I dah tulis nota sejarah dekat kertas kajang dah nak penuh satu muka surat tapi tiba-tiba tersalah eja satu perkataan dan tahu apa I buat? I koyakkan kertas tu dan buat balik nota dari awal :) Liquid paper is so damn messy la weh. Tak lawa, HAHA.

FAKTA DUA

Hard to please. Sangat sangat sangat susah. Ni aku dah ulang tiga kali ni maknanya memang sangat payah lah maksud dia. Tapi kalau nak try boleh jeee. *keningkening

FAKTA TIGA

Intuitive. I trust my own instinct more than anything which makes it hard for me to accept others opinion? HEH. Memang la gempak dia neh -.-"

FAKTA EMPAT

Easy to sympathize. Tahu-tahu je dah basah dah mata bila tengok Bersamamu (dulu) T___T

FAKTA LIMA

Degil. Ini tak payah bagitau pun macam anda dah tahu la bukan? -.-"

6 comments:

A I N :) said...

wahaha akk salain balik nota tu ?
uihh penat jea btw,
update updateee hehe :P
eh tag ''ain'' tu utk spaa ?

nhmnrh said...

haha, yup2.
mmg salin balik from the very first word.
dahlah guna pen colour stabilo warna warni tu -.-"

arelynn said...

Kak Arelynn cousin lawaa >> uhuk*uhuk ..

nhmnrh said...

hahaha. yup2. yang lawaaaa ;)

Fasya said...

you suruh i buat semua tag ke -__-"

klu benar, *cracking hands*

baik! ganbatte! hahah :D

ps; thx honey ;)
love ya! xoxo

nhmnrh said...

fasya

HAHA, kalau rajin buat okkay? :P

welcome dearie,, ly <3