Friday, July 10, 2009

transformer.

Bieyto, kalau engkau mentengok title tersebut dan mengharap untuk mendapatkan review tentang TRANSFORMER di pawagam berdekatan dari aku, mintak sorry ja okeh. Aku belum mentengok filem tersebut. Atau lebih puitis kalau aku cakap aku takkan berpeluang mentengok. Kot. Sebab aku tak da berapa minatlah filem aksi, tumpang lalu.

Gadis semacam aku (gelak menggulingkan diri) hanya berminat dengan Sinetron, HAR HAR HAR.

Few days ni aku semacam berciri sedikit slacker lah, HAHA. Tapi tak apa. Seslacker aku pun, aku masih tahu matlamat dan misi yang aku nak capai dalam hidup ni. Woi, Bieyto! Ini bukan riak lah. Ini namanya self-motivation. Kalau engkau meng-upkan sedikit diri sendiri (walaupun sebenarnya engkau berada dalam keadaan loser terhormat), engkau takkan sedih lah bukan. Kerana dirimu begitu berharga. Ewah.

Slacker kerna obses terhadap kau, Bieyto, semacam ada mengurang lah. Aku pun tak tau kenapa lah. Jangan kau mentanya aku lah. Tanya sama otak yang membagi idea lah. AHAHAHA. Aku main tulis ja neh, tak tau pun apa yang aku tulis. Nanti lah tahun depan aku baca balik -_______-"

Oyya, aku sedang addicted kepada Typing Maniac di Facebook, tahu. Sekarang ini pun aku sedang menaip lah bukan? Miahaha.

Sumpah lah ni entri sampah T______T Tak berselera aku nak membaca cakaran berbentuk rubbish neh. Hailahai. Kesian engkau ya Bieyto. Nantilah bila aku terobses-obses kepada kau balik, menaiplah dengan penuh soul.

Uno dos tres. Habis. Sampah, bukan? Sangat sampah sampai aku nak off kan bahagian comment entri neh. Heh.