Monday, July 20, 2009

pemegang status freshie.

Aku sedang berada dalam keadaan yang sedikit tensi saat neh. Sebenarnya aku yang mencari ke-tensi-an tersebut, bukan dia saja main terjah dalam hidup aku untuk bermain cak cak, tom tom bak dan sebagainya. Jadi aku tak da lah mentuduh beliau memasuk ke hidup aku secara tiada adab tanpa membagi salam ke apa. Aku yang menjemput rasa tension tu. Tahu. Aku sangat tak siuman, bukan? T______T Er. Ayat perenggan ni pun macam ada sedikit pelik. Semua ah sedikit tu, sedikit ni.

Terus terang. Aku perlu mentaip sedikit laju dalam kadar yang amat pantas kerna wireless internet di rumah neh bakal dimatikan kejap lagi. Tunggu sat boleh ka?

Penyebab aku mengundang rasa tensi.

Disebabkan aku ni pemegang status freshie dalam dunia iPod, maka berbanyak benda lah aku tidak mentahu tentang benda alah tersebut. Aku mengaku secara merendah diri neh. Terutama dalam part mentransfer audio ke dalam Cik Naunet si goddess. Err. Lagu berformat mp3 aku tahu lah hendak mentransfer mereka tapi yang berciri music video?! Lagi-lagi yang aku mendownload dari YouTube. Semacam tidak boleh ditransfer saja.

Sesiapa yang pakar boleh membantu aku kah? Aku membegging sambil melutut la neh. Tangan pun sedang bergerak secara ekspress menagih simpati dan pertolongan. Kalau ada yang boleh dan sudi membantu, boleh membagitahu di ruang comment ataupun boleh ber-yahoo messenger. Aku punya Yahoo ID: n.muneerah

Err. Segala pertolongan aku mendahulukan dengan mintak sorry kerna menyusahkan dan thank you :) Oyya, esok aku akan membusy lagi untuk mentolong nenek di seksyen 6 untuk kenduri arwah. Aih. Selamat bersibuk ya, nuha!

6 comments:

arelynn said...

Nunu .. eib2 tuh kira pandai gak pasal dier pakai ipod touch ... nanti tanyer ok ...

nhmnrh said...

hee. thank you kak alin :D

arelynn said...

Nunu .. cube try download video kat you tube gune software keep video .. format mp4... nanti convert masuk dlm software ipod tuh ..

nhmnrh said...

omaigod!!
thank you so much, kak alinnn :DD
sudah berjayaaa~
i lap you ;)

arelynn said...

da bole ke Nunu? ikut cara akak tuh .. betul ke nih ?

nhmnrh said...

yup2.
dah berjaya dahh.
HEHE.