Friday, July 31, 2009

pembalasan bukan dendam.

Oh. Tahu kah semalam saya pergi mentekan butang New Post tersebut berbanyak kali tapi telah mendelete kesemua draft secara rakus? Aih. Nak berkata saya men-suffer writer’s block semacam sangat uncool tapi sangat betul tapi masih sangat tak cool. How meh? T_____T Terasa macam ada benda nak dicerita tapi macam akan sangat merepek bunyi dia maka di-delete-lah mereka.

Secara karmanya (baik buruk silih berganti berpasangan wtfact), hari neh berasa idea sangat melimpah ruah tak tahu nak tadah pakai apa dah ayyok! Maka terpaksa menkutip idea tersebut satu per satu sekejap boleh tunggu ka? Hahahahahahahalasan.
.
.
Okkay. Benda utama. Nas you didn’t have to be jealous AT ALL because your blog is just so awesome as it is (tengok I bold warna merah maknanya I mean it) and you just wrote things off freely (and carefree?) and I’m the one who should be jealous of you because you have ‘IT’. By ‘it’ I mean the guts (or should I say the balls? HAR HAR HAR. You did say that on your previous posts :P) *Saya tidak melucah di sini –.-“ Please.

Anyway. I LOVE YOUR NEW HEADER. It’s art-y. See? ‘Someone’ did compliment your artwork :P No, I mean really. I do love the header and quite jealous of it since you are so expert with photoshop and all. All I have on my laptop is paint. Well. And picasa. And photobucket. T____T

Which is very uncool. Tapi I steady je tak da terjejas sikit pun (tetiba sangat). Ceh. Bukan tadi tengah puji you ke Nas apasal tetiba ‘ter’jadi kejadian masuk bakul angkat sendiri neh? AHAAHA –.-“

Oyya, mengangkat bakul yang telah kita masuk secara sendiri adalah perbuatan yang sangat molek kalau ikut hisab logik akal kerna tak payah mensusahkan orang lain (walaupun macam sangat mustahil kita dah masuk bakul tu lepas tu nak angkat sendiri? Tak faham. Sangat mustahil. Siapa cadang guna lif atau takal memang saya wattcha dia).

Kalau ikut maksud peribahasa tersebut memang hina ah perbuatan neh jangan dibuat. Sekali sekala je boleh, macam situasi sekarang (AHAAHAHAHA).

Sebut pasal takal semalam dekat channel 701 AXN ada pembongkaran rahsia besar magikal macam semua rahsia magik terbongkar habis I tau semua rahsia street magician tak boleh tipu I dah. Woh. Penat saya mencuba baca satu ayat dalam satu nafas T_T Bukan baca dalam hati hoh. Kalau macam tu memang boleh cheating mentarik nafas bila-bila masa I tau sangat dah. Read the sentence out loud and you’ll know.

See? Penat, bukan? Told you. Never lie meh. HAR HAR. I just did :P

Oyya. Takal tadi. Rancangan tu tunjuk satu magik neh yang ada satu tiang setinggi satu kaki. Bila dia tutup tiang tersebut dengan banner empat segi sama yang sangat besar, dalam beberapa sangat bila banner ditarik, tetiba muncul gadis hangat atas tiang sekaki tersebut. Waaa. Magikal.

Rahsianya?

Bawah tiang tersebut terdapat takal yang sangat hebat sampai dua orang lelaki gagah kena mentarik takal tersebut (sampai terbaring atas lantai diorang mentarik weh) supaya para gadis hangat dapat berdiri di atas tiang tersebut. Bijak.

Tadi cerita pasal apa tetiba sampai ada magik dan takal semua? –.-“ Yar yar. Asyik merepek langsung tak boleh pergi topik utama penghasilan entri neh. Ehem. Okkay people. Sila terjah blog gadis campuran Melayu Melanau yang disebut di atas sekarang. Maksud saya sekarang. Di sini.

Ehem. Jangan lupa tinggalkan komen rawak di blog tersebut :P *purely a joke, nas :)

2 comments:

nsqn said...

terharuuuuu :')


LOL watlannn the last one -__-"

nhmnrh said...

AHAAHA.
no touching² :P

the last one? HAHA, i knoww.