Wednesday, July 8, 2009

bosan itu membosankan.

Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku... - Bukan Superman by Lucky Laki.
Comel lah lagu tersebut. Tak da kaitan dengan aku tentunya, miahaha. Apakah punya statement telah aku terbuat di situ -_______-" Comel comel comel lah The Lucky Laki Band neh. Ulang lagi sekali? Comel comel comel! HAR HAR HAR.

Aku tersangatlah jealous dekat manusia-manusia yang sedang menimba ilmu sekarang ni. (Eh tiba tiba)

Er. Ucapan tersebut hanya apply kepada kawan-kawan aku yang dah memulakan semester dekat Universiti ja. Oh, jangan ingat you terlepas, nas :P Aha, Kak alin pun tak terkecuali. Apakah punya low aku nak menjealous terhadap fi sabilillah neh. Semacam tak da life pergi menjealous mereka lah bukan.

Tapi aku tak da kira lah ada life ka tak da. Aku nak jealous juga!

Secara duka laranya, aku punya semester hanya akan bermula selepas raya. Ceh. Maka aku sepatutnya sangat berhibur dan mempenuhi masa dengan pergi berpesta riang tapi terlara-lara di sini pulak. AHHAHA. Eh, kejap Bieyto. Kerja supir memanggil aku T______T

Edit.
3.47 PM

Best ouh Bieyto. Tadi aku mendrive kereta secara berkaki ayam. Ayam patut berbanggalah sebab aku menggunakan kaki dia. Kan Bieyto kan? Ahhaha. Sumpah sangat lain mendrive secara bare foot. Terasa lebih super. Terasa macam pedal brek dan minyak tersebut aku yang punya. Kah kah kah kah.

Bieyto: Eh, engkau mana boleh memberlagak kat sini.

Aku: Eihh, apasal pulak apasal pulak? (sambil melompat ke arah Bieyto)

Bieyto: Sebab tak boleh lah.

Ops. Aku terlupa pulak dengan kehadiran seseorang yang 'bosan' tersebut, AHHAHA. Mari kita gelakkan dia. HAHAHAHAHAHAHA. Bila aku terlupa, maknanya engkau tak ada dalam focus of attention aku lah nama dia. AHAHA.(Aku memang betul-betul tergelak sakan di sini. Kalau tak fikir adab, dah lama aku mengguling di lantai ni kau tahu).

Mencari pasal dengan aku adalah satu tindakan yang patut kau kesali tujuh keturunan. Apa engkau ingat aku stupid sangat ka sampai tak da simpan IP Address kau? Dengan senang-senang ja aku boleh trace engkau lah. Jangan ingat engkau boleh anonymous secara lama. HAR HAR HAR.

Kalau aku malas, boleh ja aku terus membagi kes tersebut kepada polis. Bukankah polis sangat mengambil peduli jenayah cyber sekarang neh? Nanti aku mahu lihatlah wajah kau terpampang di kaca TV. Bolehlah aku berbangga secara berleluasa lagi :D

Hai. Engkau masih bosan kah? Pergilah membosan di sana secara solo okeh. Aku tak teringin nak menemankan engkau. AHAAHAHA.

Kehairanan beberapa perenggan di atas ditujukan kepada siapa? Ada lah seorang hamba Allah pada suatu hari tersebut, pergi mengisi shoutbox aku dengan ayat yang menampakkan beliau keciciran otak entah di mana. Aik? Mahu cari kah? Tak payah lah, kata-kata tersebut aku sudah mendelete dia. Aku tak suka mentengok ayat itu, aku deletelah. Apa susah.

Macam orang tersebutlah. Kalau tak suka membaca cakaran aku, diam-diam sajalah. Apakah salahnya aku nak meng'up' diri sendiri di sini. Bukankah ini blog aku? Lainlah kalau aku mencapub (mencari publisiti) murahan di blog engkau. Yang itu, engkau boleh menghentam aku. Aku dalam duka tapi terpaksa relanya menerima hentaman tersebut. Ini. Aku tak da nak mengacau engkau, engkau pulak mengacau aku? Ewahh.

Aku ni seorang yang extremist dalam mengikut kata hati, tau. Kalau hitam kata aku, terkadang boleh tukar jadi putih. Kalau putih kata aku, terkadang boleh tukar jadi polka dot. Bukankah sangat extremist? Jadi jangan bermain lah dengan aku selagi aku belum mengajak engkau bermain :) Faham ka?

Oh, IP Address engkau aku simpan dulu lah ya, Encik Bosan. Nanti bila aku terbaik hati, aku trace engkau lah. Pergi lekas membuat solat hajat supaya aku melupakan IP Address kau tersebut, AHHAHAHAHA.

Aik? Lain macam kan entri pada kali ni? Tajuk pasal bosan, dua perenggan pertama menjealous pada kawan-kawan sendiri. Berbanyak perenggan di bawah pergi menghentam hamba Allah tersebut. Mahaaha. Extremist lah katakan :P

Cakaran tamat dengan sendirinya.

Whatsoever: Aku tak da terbakar pun sepanjang entri ni ditaip, teeheehee.

5 comments:

Nurul Lestrange said...

heee sorila kalo komen akak takde kena mengena. banyak baca blog nurulism eh? hehe. style same dowh.

oh btw, akak ade terbaca kat shoutbox nuha. name yang sgt panjang itu ke? gile ah mesej die. if we're talking bout the same person here, dah blog nuha, suke atila mau meninggikan diri sendiri ye tak?

oh ok tu je :]

Izzy bee said...

gempak gl bahasa, A ++++ :D haha

arelynn said...

Hoho ...
Jeles kah?
Jgn .. pening pala ooo ...
Hahah ...
Tapi aku da bosan ngan duduk kebosanan kat umah ...
Nah sekarang ambik la Fracture Mechanics !!~~~ hahah ...
p/s: Nunu .. nanti Nunu bz sik study je .. baik lek2 skrang ...

nhmnrh said...

izzati;

hahaha. thanks, darling :DD

nhmnrh said...

kak arelynn;

haha. jeles sedikit.
hopefully tak sibuk sangat, hee.
tp betullah, patut enjoy waktu sekarang eh.