Tuesday, June 30, 2009

hari hari terakhir siri 4.

part: SUKANEKA.
24hb june (pagi)
pagi tu saya semangat habis ah nak bersukan, haha. ceh, menipu anda. semangat tu memang ada tapi lebih macam takut patah riuk badan je -______-" well, I kan selalu freak out every time dengar word 'SUKAN', miahaha.

dan markah untuk tema tutorial diambil, memang gila ah. dah macam semangat rumah sukan sekolah saya tengok. BUT WORSE. hambik, kau. habis dah jadi citrawarna Malaysia (whattheheals?).
tutor satu; si HarimauBiru. boo, tumpang lalu. boleh klik untuk enlarge dan tengok budak lelaki pi color rambut jadi biru -___-"
dengan pesanan, benci gila bapak orang (!)
tutor dua; supposed to be Orange. excuse me, saya tak ada gambar diorang masa sukaneka jadi terpaksa darurat cilok gambar waktu tutorial ;(
tutor tiga; si KucingPutih. (okay, ini kelabu tapi nanti font colour putih tak nampak pulak engkau) suci seh, hee.
tutor empat; RamaMerah. OhMyGod, semangat gila cheers diorang kata tutor empat gempak T_____T
tutor lima tersayang; HitamKuwaiyizAwiAwi ;D memang gila macho ah semua orang pakai hitam macam tengah berkabung funeral je eyn, HAHA.
tutor enam; HijauAlam. err, no comment. syrrul ada nak comment apa apa? ;P neh tutor syrrul.
tutor tujuh; AtletNegaraKuning, HAR HAR HAR.

macam yang saya tulis kat caption, tema tutor lima is hitam bulubulubulu [?] KAH KAH KAH. geli seh sebut bulubulubulu. dan sebagai penambah aksesori, kitorang pergi tambah garisan hitam dua baris kat pipi guna celak.

budak lelaki macam razak, bem, akmal, mut pergi buat misai -___-" apip pulak pergi buat solekan orang emo dengan titisan air mata lagi, haha. nak tengok muka saya yang dah dicelakkan kah? haa, mai sini.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. err. semacam tidak baik pulak pergi mentertawakan solekan kat muka sendiri T_________T fine, I comel gila doeh! hah, ada sesiapa nak bangkang? sila isi borang ye. ceh, menyampah ah dengan nuha neh.

lokasi tempat ni di court badminton kolej ungku omar. kitorang berkumpul untuk warm up dalam pukul 8 pagi. gila gempak ah warm up tersebut. kalau buat warm up ada kiraan satu, dua, tiga ... lapan (dot dot dot maksud dia sampai) kan?

setiap tutorial akan jerit nombor tutorial diorang, haha. contoh macam tutorial saya, bila sampai kiraan lima je kitorang jerit LIMA!! gila cool perbuatan tersebut tapi bila sampai kiraan lapan je tak ada siapa nak sebut sebab tutor sampai tujuh je -_________-"
dan untuk pagi tu selain warm up kitorang ada MENARI POCHO-POCHO dan CHICKEN DANCE :O childish ya amat tapi first class lah aktiviti pagi tu, hee. explorace dan sukaneka dibuat serentak jadi semua orang macam pecah dua kumpulan. disebabkan saya masuk sukaneka, cerita saya pasal sukaneka saja okek.
ANTARA ACARA YANG TER-LIVE DI DEPAN MATA;
izzati, yours truly, chitah; 5 minutes sebelum acara pertama start :D
acara: telefon buruk. nampak sangat best dan teruja tapi the words were in arabic for heaven sake T_______T ceh, tak ada begitu sengsara. words dia senang jee, haha.
acara: lari berkumpulan sambil ikat kaki. izzat, den, syafiq dengan tarmizi wakil lelaki untuk tutor khamsah :)
acara: masih sama. izzati, ikyn, dayah & inarah wakil untuk perempuan, hee.
haha, ini sumpah lucu T___T eh, kata lucu kenapa menangis? err, wakil tutor kitorang (I mean diorang empat orang) tersungkur tengah jalan OhMyGod, sangat comel boleh pecah rekod, miahaha.

yang paling penting; WE WERE HAVING FUN FUN!
wakil lari berkumpulan lelaki & perempuan tutorial lima sayang :D
acara: boling kelapa. wakil satu tutor enam orang; tiga lelaki tiga perempuan.
wakil lelaki; ehsan, bem, syafiq.
wakil perempuan; erna, ain, qis.
acara: belon air. satu tutor sepuluh orang, lima lelaki lima perempuan :D
ini tutor empat punya gambar, tumpang lalu.
girls tutor lima! ana wa hasyuni awi, saya rindukan kamu, tsk :')
ada banyak lagi acara sebenarnya macam batu tersungkur, pijak belon paling kontroversi oh *word filtered* punya bapak orang! hate him, people. dahlah pakai baju munawwirin giddan giddan bajet macho ah please sikit. pergi join jadi rainbow lah kalau nak colourful sangat. ih!

saya masuk dua acara je; telefon buruk dengan batu tersungkur. bunyi macam pelik kah? try test ah main batu tersungkur tersebut memang nak bagi orang tersungkur habis ah wa cakap lu. nasib tak patah pinggang I, kalau tak dah rugi RM2000 duit hantaran, HAR HAR HAR!

kitorang siap buat cheers tu, haha. memang gempak ah semua tutorial punya cheers weh. ini cheers tutorial khamsah sayang :)







mungkin tak jelas sangat ataupun pitching kami terlalu merdu, meh saya tulis apa lirik cheers kitorang, miahaha.
ganbatte ganbatte *TORA TORA
ganbatte ganbatte TORA TORA
tutor five... KUWAIYIZ!!
(sepanjang the first two lines, kitorang group hugs & hentak kaki kat simen)

dengan

rumah tepi sawah pakai langsir colour biru,
entu jangan marah tutor lima nombor satu EWAHH.

kah kah kah kah. sungguh comel cheers tersebut. masa sukaneka semua orang nak attack kitorang doeh TAHULAH KITORANG HEBAT, bak kata ainun, HAHA. masa pijak belon tu lah si bapak orang sibuk suruh wakil tutor dia keluarkan wakil kitorang dari gelanggang. sengal je pergi psycho orang!

eventhough kami bertaraf sedikit loser (sikit je) dalam sukaneka, apa yang penting kawan-kawan? KERJASAMA EWAHH. ha ha ha. tak ada terasa sedih pun sebab kami hold on to each other dan kata kunci untuk pagi tu memang FUN FUN FUN je. tak ada benda lain. cuma peristiwa 'bapak orang' tu bagi kitorang hangin sikit lah -___-"

the sukaneka ended at 12.30 pm or so. tapi kitorang tutorial khamsah yang masih 'high' neh pergi main air OhIniSangatSeronok okay. habis botol air yang guna untuk pin boling jadi sasaran, HAHA.

now, let the pictures do the talking, (oh, with lines of captions of course).
tun razak :)
- ouh, thanks gila sebab kau jirus/simbah/tuang air dalam botol tu kat muka aku. selekeh okek! HAHA. habis dah tak cun wajah I, tsk. T______T
muttaqin :)
- cepat cakap thanks sebab kitorang bagi kau berlakon dengan kiina waktu performance dinner :P joking je okeh.
kami :)
- nampakkah si belon biru itu? itu belon mengandungi air okek. jadi lah belon air, ahaha. ada faham? muka semua muka teruja takut basah kena air. T____T
ya, belon tersebut telah pecah, miahaha. BlackRules, weh. no doubt ;)
the guys :)
- eheh. i'll leave the captions to you, gerimis. nah, tempat kosong. isi sendiri.
__________________________________
(tidak lebih 10 patah perkataan)
bem pergi mandikan rambut apip :)
- comel je korang boleh? apip sengal je pergi libas kepala sampai air percik pergi muka orang -___-" pengotor seh.
izzati and razak :)
- memang patut razak kena jirus semacam itu sama izzati, HAHA. you go, girl (!)
.kholaz. finish. siap.
kiina, me, erna :)
- thanks for the memories, korang. OhMyGod, rindu sangat okeh, tsk ;'(

akhirnya lepas tak larat nak tunggu mereka yang lain (air dalam botol juga telah habis dijirus sebenarnya jadi tak ada modal stay situ lagi HAHA), saya dengan chitah jalan berduaan turun bukit dari hostel lelaki untuk makan tengah hari. lapar tahu, I tak sempat breakfast pun T______T bangun terus pergi sukaneka.

dan balik bilik, saya malangnya tak terus tidur tapi capai semua benda alah neh.
plain keychain bentuk LOVE sebanyak dua peket yang equals to 24 keping love keychain untuk 22 orang tutormate perempuan :)
dengan benda colour-colour macam water colour neh. maaflah, I tak tercari kat google pulak apa nama beliau, tumpang lalu. dengan bakat yang tak berapa nak ada, maka terhasillah sesuatu seperti kat bawah neh.
dah kata dah, bakat tak berapa nak ada T____________T

whatsoever: excuse me, tumpang lalu, I nak pergi menangis setempayan dua.

6 comments:

syrrul said...

hahahah group kteorg paling selekeh! hehe sbb sume sibuk handle sukaneka n jamuan, takde sape nk handle utk group :/

sorry games tak berapa best and sangat kontroversi. sorrrryyyyy. mesti ramai benci kte :S

nhmnrh said...

@3217154889905243325.0

hep, group korang sentiasa mantap okek.

and hello, games sangat masyuk eventhough i had to admit penuh kontroversi -_______-"
pijak belon tu ah 'panas' gila, HAHA.
tapi serious FUN FUN FUN!
a day to remember jeeee.
good job, syrrul & all the ajks of sukaneka!!! ;D

syrrul said...

yelah awak. hmm saje je nk amik hati, kan hahaha. abaikan lah. biase ah tu mesti ade yang tak puas hati. :)

nhmnrh said...

hahaha, mana adaa.
bukan ambil hati tp kenyataan ouh.
yup2. abaikan jee.
yg penting, korang dah buat yang the best untuk that day :))

Izzy bee said...

omgomgomg (!) i missed a lotlotlot (!)
sedih je ble igt blk cause rndu sgtsgtsgt.
n ohhh, :'(
n razak mmg jht, muke je innocent haha
n psl jatuh time kaki kna ikat tu, sngguh memalukn yet fun
n yes, we made a record. the only group tht fell haha :D
n nuha syg, thanks fr the keychain :')
ilyilyily ! :) <3

nhmnrh said...

@5716729257379726194.0

yup, missed those moment kan kan? :)
we had so much fun that day!
hahahaha, setuju gila part razak. selekeh seh dia.
memang tak habis gelak ah ingat korang jatuh dengan ikyn kata "bangun weh, bangunnnn" HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!
hee, welcome izzati darling ;'D
lytlytlyt times infinity ♥