Sunday, June 28, 2009

hari hari terakhir siri 2.

part: REHEARSAL LAGI.
22hb june
kuliah berjalan macam biasa dan uniknya hari isnin tu, waktu tutorial petang, kitorang pakat pergi minta permission daripada ustaz khaled untuk buat rehearsal. nasib baik lah ustaz khaled kesayangan tu sporting ya amat siap volunteer nak supervise lagi ;D

tutormate khamsah sekalian, kita semua sayang ustaz khaled kan, kan? *teni haa, teni. lepas tu asyik **muraga'ah muraga'ah gila heaven kehidupan tersebut, HAHAHA. erna dengan ikyn buat je menjadi, ceh. DAHLAH ERNA STUDENT KESAYANGAN OUH T____T

dan special thanks to ainun, rehearsal petang tu berjalan dengan lancar awi awi. ainun conductor terbaik ah, salute sikit, hee. pergerakan pun dah kuwaiz giddan giddan walaupun baru berlatih sekejap.

malam tu entah kenapa kafe KIY tutup dahlah lapar gila macam nak gastrik pun ada. dah kesian habis ah kat saya dengan syifa kena menapak turun bukit untuk makan kat kafe KUO. sampai-sampai, tahu tak nak order makanan tu kitorang nombor berapa? 81 weh. macam nak teriak time tu jugak, haih.

oh, malam tu jugak, sebab semalam tutor lain dah ambil bilik biasa kitorang, kitorang insist nak balik bilik tu. memang dah sipi-sipi nak jadi perang mulut dah weh dengan dayah yang angin. comel je dayah angin siap report kat nodi, hee. cayalah, dayah.

dahlah kitorang malam tu nak buat exchange gift. takkanlah nak buat kat dataran, kan? hm. tutorial yang satu lagi tu pun berkeras nak guna bilik kitorang tu untuk rehearsal diorang, aduhai. siap kata dah reserved dari last week. tanya sikit korang reserve pada siapa? >:( joking lah yee.
kitorang pergi jugak dataran semalam sambil merungut-rungut -____-" dalam pada tu, sempat lagi berfoto mania, HAHA.

entah macam mana, tiba-tiba uthman (si rais) datang dan bagitahu tutorial yang satu lagi tu (nama terpaksa dirahsiakan) bagi laluan kat kitorang lepas berdiplomasi. wahah, terharu sangat :') thanks, korang.

akhirnya dapat jugak kitorang exchange gift kat tempat yang selesa dan paling penting, ber-aircond, har har har. alamak, saya tak tangkap lah gambar hadiah yang saya beli untuk qistina T_____T careless gila ouh (!).

saya beli benda yang simple je. cushion lembut bentuk bunga warna purple. comel sangat boleh buat jadi bantal peluk tidur malam, kahkahkah.
ikhlas dari hati untuk si gadis lincah mizan qistina :D

I punya hadiah mana? eh, mestilah ada. saya dapat hadiah dari kak faizdzrin yang cun habis tu, hee.
kak faizd yang tak suka orang panggil dia 'kakak' hoho. sorry ye kak faizd tapi we cant help it from calling you 'kakak' ;(
hadiah saya diberi dalam kotak ini OhSangatComel okek. serius terharu T_______T
hadiah sebenar (!) OhMyGod, sangat tersentuh dan menyentuh perasaan dapat photo frame begini punya cun secun orang yang beri beliau kepada saya ouh.
lepas main tukar-tukar hadiah sambil apip pergi petik gitar, kitorang mula start rehearsal pukul 10 malam. rehearsal baik punya awi awi thanks to ainun again :)

oh, boleh click play untuk tengok perangai kitorang beberapa saat sebelum rehearsal. ye ye oh je kitorang, kan HAHA.

dan malam tu, uthman pergi bagitahu ada beberapa masalah dalam persembahan kitorang sebab tiba-tiba ustaz ahmad siraji yang warganeraga thailand lahir mekah yang I told about in previous entry pergi buat rules untuk kitorang -______-"
ustaz ahmad siraji
tutorial lima dengan ustaz ahmad weh, haha.
beberapa changes terpaksa kitorang buat, tambah dengan pelakon utama yang tak jadi nak berlakon, aduhai. banyak lah masalah sampaikan malam tu saya tidur pukul 2.30 pagi weh T_______T sah-sah lah tak bangun esok pagi OhIniSangatScary!

*teni = ulang @ again
**muraga'ah = revision

whatsoever: hati macam disiat-siat je boleh tak? miahaha.

2 comments:

Izzy bee said...

haha nape ade love kt nama ustaz ahmad tu? :P
omg, seriously I miss a lotlotlot ! :(

nhmnrh said...

@2472292156225640497.0

haha, sbb dia ustaz idaman hati ;P
miss every bits of this ;'(