Saturday, June 27, 2009

hari hari terakhir siri 1.

part: REHEARSAL.
21hb june
ahad malam isnin tu sumpah busy. semua tutorial kalut semacam nak practice diorang punya performance (mine included). malangnya bilik biasa yang kitorang gunakan untuk tutorial malam, tutorial lain dah pergi ambil T_______T

mula ingatkan nak argue jugak tapi macam tak baik je buat scene perang mulut, kitorang decide nak practice kat taman, hee (walaupun bernyamuk, gelap etc etc). paling gempak dengan afif pergi bawa gitar dia OhMyGod gila cool menyanyi kat taman diiringi petikan gitar CEH CEH.

oh, tutor lima memang cool, baru tahu ke. ayat macam nak mintak kena sekeh dengan tutor lain je, har har har! -__-" ayyu hagah weh.
sebahagian girls tutor khamsah yang datang awal.
duduk; farihah.
berdiri dari kiri; erna, kiina, me, ain, qis, bella.
afif aka apip aka pito aka aizat af5 dengan gitar beliau, haha. dia neh boyfriend ain ;)
syafiq, den dan tarmizi :D
semua orang tengah sibuk practice nyanyi, HAHA. comel je okek. patut pakai tagline WE ARE FAMILY (!)
tutorial lima tersayang :')
dan lepas ramai complain yang tempat kitorang gather tu gelap dan sempit semacam sampai muka orang sebelah pun tak boleh nak usha (what the heals?), kitorang tukar tempat ke dataran.
dari gambar neh mungkin tak nampak sangat kedataran tempat tu tapi nampaklah dia beza dari taman tadi, kan? teeheehee. memang azab lah malam tu. dengan ada yang baru nak hafal lagu, skrip chorus speaking pun belum berusik lagi, dengan semua orang tension PERGHH.

oh, did I told earlier that my tutor; magmu'ah khamsah buat chorus speaking/choir/acoustic/acting? take that, HAR HAR HAR. serius weh tak tipu.

dan mungkin sebab masa yang dah lewat hari tu, practice sampai 12.30 pagi plus tempat yang panas, tak berlampu, kena arah-arah lagi, ramai yang explode. mula lah nak bergaduh bagai, haih. rais (rais maksud dia ketua tutor kitorang) sampai pergi cakap ba alif ba ya T____T

sumpah tak pernah nampak rais macam tu punya temper tapi nasib baik dia dah mintak maaf awal-awal, huhu.

ya lah, faham. semua orang stress doeh. saya yang sebagai director slash pembuat skrip dengan bella as an acting director lagilah terasa bahang tersebut. dahlah hari rabu nak perform weh!! sengal lah, masa suntuk gila.

dan malam tu, walaupun penat habis tenaga bagai diserap, tetap jugak saya tidur lambat (miahaha) sebab pergi memborakkan diri dengan syifa dan chitah. sesungguhnya, percayalah yang malam tu saya tidur dalam hati yang sangat walang dan kerisauan teramat sangat, HO HO HO T_______T tsk tsk.

whatsoever: best seh nyanyi lagu my heart will go on versi rancak! gila tak emo, HAHA. thanks, apip :)

2 comments:

Izzy bee said...

rndu sgtsgtsgt la nuha :(

nhmnrh said...

@8289859329134266401.0

tau tk pe RINDUGILAOUH ;'(