Saturday, June 27, 2009

blog lounge #029

dear gerimis,

it is certainly has been quite a while since the I last did a tag, which was in may. sheesh, rindu doeh. and yes, in case you hadn't noticed, I have come back from UKM for good, (I give it a yippie and an awww). haih. later-later lah I cerita lagi.

now I nak buat tag saja TAK MAU PI KONA SANASINI okek, miahaha.

sekarang neh pun dah malas (I think) nak update gerimis si blog kacak tak tahu kenapa jangan ditanya. nak meditate kejap nak kumpul semangat. fuhh haa fuhh haa.

this is a tag from my cousin, kak arelynn :) macam kak naddie kata, tag neh sangat interesting because it is not about answering tons of random questions and bla bla bla. it is about what would you write TO THE-16-YEARS-OLD-YOU.

interesting, no? ehem, mungkin surat neh akan bernada emo dan melankolik, ehem. tumpang lalu ;D
boleh enlarge kalau nak rasa ketakberapa-emo-an tersebut, HAHA. yes, I oftenly referred 2007 as the bloody-bad-unlucky-year T______T which was true. cikgu sazali yang cakap, I was not the one to be blamed, ewah!

see, very the interesting. people pun boleh tahu what you up to masa you 16 years old punya kiddo. (ceh, kiddo!). your life neh bahagia ke, sengal ke. bolehlah orang bagi comment EH, I TAK TAHU YOUR LIFE CANI PUNYA MISERABLE OUH. ASAL TAK STORY??

saya nak tag;
- fawani.
- nas.
- inda.

whatsoever: mari buat entry secara bersiri, muahaha.

2 comments:

Fasya said...

i miss you :)

nhmnrh said...

awww :')
miss you too darl (!)