Thursday, May 7, 2009

terapi untuk jiwa.

sepatutnya entri ni dipublish semalam tapi sebab tak tersiap report terapi neh, hajat terpaksa ditunda ke hari ni -_____-"

yeap. sesi terapi berjalan dengan lancar semalam petang. satu perkataan untuk describe apa yang dah terjadi selama sejam lebih tu adalah best best best. atau lebih brutal kita boleh pakai awesome, HAHA. ceh, awesome je brutal. brutal je awesome. langsung tak ada kaitan. LANGSUNG.

sesi terapi saya ni dijalankan di tempat yang terbuka dan bersifat green. yang kalau sekali tengok saujana mata memandang. berkali² tengok dah tak ada perasaan sebab terfokus pada jejaka panas bermain bola sepak (@#%*&$#). kesian negara sebab ada rakyat macam saya. kesian lagi emak yang ada anak seperti saya T________T tsk.

panas sebab matahari lah bukan. sebab apa pulak yang anda fikirkan neh. ayyok, tak tahu. T_____T jom blah sebab nuha buli fikiran kita. kata anda jauh di sudut hati. HAHA. di permukaan hati sangat sayang nuha lah bukan. HE HE HE.

apa dia? nak muntah? hah, muntahlah. nak plastik tak? miahaha. orang yang tengah hyper rakus mencakar blog macam saya neh jangan dilayan lah perangai beliau. anda akan makan hati punya.
tengok. tempat ni sungguh peaceful dan aman damai dengan pohon merendang². dia berciri sangat green. truly padang gitu. malangnya beliau BELUM cukup tough untuk jadi truly shah alam, HAHA. patut pakai tagline a city in a forest atau a forest in a city. hantam sajalah untuk kau, hantam sajalah untuk aku. kahkahkah.

untuk warga shah alam sekaliannya, ini padang seksyen 8 depan (ke belakang?) kopeda kau tahu. padang yang ada jejaka panas bermain soccer, HAHA. malangnya mereka tidak kelihatan semalam T_______T sedih lah tu konon. ces.
.
.
.
uno, dos, tres, mula melaporkan!
apa sesi terapi tersebut? gathering sambil bergosipan lah apa lagi. berpicnic I tell you. orang punyalah boleh tahan ramai tikar mengkuang tertebar dua jee sumpah tak ada space.
space untuk siapa? makanan, makanan! har har har. nuha dan makanan dia macam sangat blend tak ingat dunia. pengakuan ni macam patut kasi strike -____-" buat malu cik muda.

kami budak² sembilan ni kan berhati majmuk. gathering pun pakat² campur semua orang. yang dari science one, science two, SIK, budak² asrama semua bertempel sekali. yebba². hak hak hak.
malas nak cakap, saksikan sendiri betapa majmuknya hati kami. sebab tu sembilan macam sentiasa di hati. ceh, kenapa ada macam. dah memang sentiasa okayh. once a niner’s, always a niner’s. ceh ceh ceh.

memang riuh rendah EH tinggi lah padang tu dengan kami yang memang terkenal dengan riuhnya. itu baru kat padang. cuba sekolah! dah tak ada rupa sekolah, sipi² pusat menimba ilmu di dada pun boleh get lost (ehh?), buat bagi koma nama sekolah. patut jadi PUSAT MENENGAH SUKA RIANG GEMBIRA. kahkahkah.

so semalam semua orang busy catching up news sambil memakan hidangan. yang menchentai makanan seperti saya pun cuma makan nasi goreng 3 sudu, i mean senduk berupa sudu (sangat hebatlah bukan senduk berupa sudu). punya banyak makanan sampai air yang ada cuma AIR MINERAL. air mineral satu botol 1.5 liter tu kau tau.
ada yang dapat double triple offer dari universiti, yang pening universiti dapat jauh sangat tengah consider matriks, yang nak pergi overseas, yang tengah tunggu panggilan tawaran scholarship, yang dapat biasiswa yayasan negeri, perghh. semua pakat nak catch up kan.
bila jarum jam pukul 6.25 petang kami berfoto mania sakan lah. nasib baik gathering di padang seksyen 8 dekat dengan sekolah boleh terus pecut kereta drive ambil afnan.

layan kan je lah pelacuran kamera nih. (someone cakap yang mensidai muka di blog adalah perbuatan hina dan dipanggil melacur kamera -______-" tidak kutahu ada sedemikian rupa phrase, HAHA).

kekasih gelap siapa neh, kahkahkah. ayat tersebut bukan untuk dirasa people.rakan² asrama; anis, syafa dan ain :)) zaf, qis, syafa, nua and anis :) dengan tagline, kami majmuk, HAHA. masih tak habis².
nina, nua, eleen, dj :)
kemajmukan makin terserlah dengan nabel ;D
my bestest-friend; zah. sayang kamu, darling :'D
nua dan dila roslan ;)
ouh, ini paling majmuk I tell you. kahkahkah.

lepas ni tak tahu bila lagi dapat jumpa dan kongsi gelak ketawa macam neh. ya, saya emosi. sebab susah nak dapat kawan yang kenal kita luar dalam. yang boleh tahu kita tengah menangis sedangkan kita tengah tersenyum. haih. betul-betul one in a million.

kawan², saya sayang kalian! :')

horeyy. petang neh ada satu lagi gathering. tunggu liputan meluas saya okek. chau chin chau.

whatsoever: oh, tunggulah entri gula-gula jiwa dari saya mulai 8 may. yippie. iloveyou sayang.

No comments: