Saturday, May 2, 2009

en stein baru 160 lebih.

sebelum tu nak cakap yang saya sebenarnya tengah sibuk buat homework cambridge tapi pergi menggatal bukak website blogger dan terlahirlah entri neh. (ceh ceh. motif notis pemberitahuan dia apakah?)

tak lah, saja nak bagitau yang ini entri di kala terdesak. atau senang kata, entri orang-yang-patutnya-fokus-buat-homework-kejap-lagi-dah-nak-pergi-cambridge-tapi-still-come-lote-pergi-main-tulis-entri. hah, hambik kau. kahkahkah.

anak siapa neh. apasal dia comel sangat nak jugak tulis entri terdesak, entri tak berkualiti macam neh. T______T tsk. sedih weh.
.
.
.
"en stein?
siapa encik stein?
encik albert einstein kah?
ke kucing nuha stein yang dah mati kena langgar lari dek jiran bermuka ketat (@#^%$@!) gampang tu?
dia dah 160 hari mati eh?"

merepek wak lu. (eh eh -___________-") siapa ajar cakap kasar neh.

merepek apa neh. tak merepek, kalau merepek pun sikit (menipu anda nama dia neh, banyak sebenarnya). BINGO sikit lah. nak ajak main bingo ke? bukan, bukan. bingo untuk soalan yang ketiga. memang tajuk berkenaan einstein pun, hahaha.

yang 160 lebih itu apa kah? hah, mari mari mari. satu tudung rm10, beli sepuluh percuma semua ewah ewah. (ewah ewah termasuk sekali dalam ruangan iklan mulut tersebut harap maklum). kahkahkah.

iklan berjiwa remaja sikit;
beliau sungguh menggoda duduk di depan komputer main game kat nicksplat.com sambil pakai baju BEN 10! hak hak hak. adik bongsu sayalah beliau tu, aiman si hottie, miahaha. eh, sumpah I tell you.
okay. tak perlu beri jawapan pada saya. apa kata anda try ini intelliqence quotient test untuk tahu tahap IQ anda lah bukan. takkan anda jawab, anda boleh tahu IQ saya lah pulak. (lawak murahan tak ada siapa gelak tolonglah berhentikan sekarang).

saya ambil test ni dari blog danial, hee :)

DRUMROLL.

ya, ini IQ saya. tak tahu nak percaya ke tidak, ewah. padahal dalam hati berbunga² sakura kekwa teratai lavender dah berupa ladang bunga semua ada dah.
Free IQ Tests
Free-IQTest.net - Free IQ Tests
IQ saya yang 144 ni kira tergolong dalam kategori GIFTED (ceh ceh ceh. apa?). okay, kat bawah ni ada senarai range of IQs. lepas korang jawab that FREE IQ TEST (free weh, free. miahaha) bolehlah check dengan range kat bawah ni.
jangan risau, don't worry. boleh klik bagi lagi jelas tambah besar punya. klik sajalah, jangan segan, don't shy shy one lah~ (bahasa rojak T________T)

whatsoever: dah kata entri selekeh. haih. homework cambridge, homework cambridge.

2 comments:

Nurul Izzaty said...

hahaha pakci einstein ade name manje taw :D

ohye, bwatpe je b4 gi mesir kelak? dan apekah homewrk cambridge itu? hehe sori akk x penah terlibat ngan homework2 ni, so kurang periksa pulak :D

nhmnrh said...

hehe. apa nama manja dia ehh??

before prgi mesir neh nua kena prgi ukm untuk arabic preparation class, hee.
homework cambridge?
ouhh.
nua masuk tuition cambridge, utk enhancekan english.
jd dia ada lah bg banyak homework, haha.