Monday, May 4, 2009

ehem ehem, tumpang lalu.

busy habis dah neh. mood menshopping untuk gerimis Lelaki Macho sudah tiba. sesekali kena bagi jugak gerimis berfesyen mania lah bukan, HAHA. asyik cik muda dia je melaram sakan, ini boleh mendatangkan cemburu, miahaha -______-"

nanti bila saya dah puas hati dengan rupa baru gerimis dan tidak setiap-pagi-bangun-capai-lappy-buat-layout-baru-untuk-gerimis, saya akan update. ceh, kalau macam tu baik tak payah update langsung lah! damn.

tak apa, tak apa. kita kasi pelan² kayuh, barulah result dia gempak, kan :)

teringat ada satu tagline buku novel melayu ni;

HIDUP BIAR LEPAK, RESULT KASI GEMPAK, CINTA JANGAN HAPAK.
kahkahkah. comel je okayh.

ehem.

oh, sorry gerimis! okay, okay. I datang neh. I make-over appearance you lagi T_______T

uno, dos, tres. tingtong! sah entri selekeh.

whatsoever: ong kedek², ong kedek². eh, eh.

4 comments:

mamma mia! said...

hai2!! bosan x pki handsocks plain sajork?? nk yg lebih cool dan cute?? kami jual stripey handsocks.. jom2 usha! =)

http://cucimatajom.blogspot.com/

nhmnrh said...

okay, will do :)
thanks btw.

ღ~n0n0i~ღ said...

Wahh comel lah. Seriously. Akak suka sangat butterfly kat tepi-tepi ni. Dan bunga-bungaan yang indah. Hahaha.. pandai ek make over blog. Jom plurk! Haha

nhmnrh said...

hehe.
thanks kak nonoi :))
akak pun boleh buat jugak apee.
tu yg akak design blog akak tu.
comel okayh.