Thursday, May 7, 2009

burung hantu versi manusia.

semakin kurang bilangan hari untuk bermanja atau lebih tepat bermalasan di rumah, mata macam semakin malas nak tutup dan merehatkan diri beliau. konon macam nak hargai setiap detik saat boleh online lappy ke apa tah tak pasti sangat kehendak mata. nanti saya comfirmkan balik.

natijahnya?

terhasillah entri pada waktu dinihari macam neh. ceh, budak pure science tapi ayat nak sastera je. HAHA. sangat tidak boleh blah. kalau tak boleh blah apa kata kita duduk diam²? easy, no?
akuu sangat susah nak tidurrr…
nak pejamm~ tapi asyik terbayang lappy di meja kopii
badanku jadi lengai bila bangun pagi kerana tak cukup tidurr..
ohh.. insomnia kah akuu.
ini lirik lagu (oh, dah obvious sangat kenyataan fake –_______-“)

nantilah saya letak puisi syair semua dalam blog neh. hahaha, tak ada nyaa. nak puisi pergi blog lain. blog neh cuma cerita pasal luahan remaja senteng dalam gorengan ayat merepek. beliau juga sangat kesian sampai anda tak tahu nak kesian tang mana dah dengan dia. bukankah sangat kesian nama dia?

saya ni boleh kira manusia yang beruntung jugak lah sebab tidur sesingkat mana pun (yang paling rekod masa kem spm kat sekolah alam shah putrajaya tidur setengah jam lepas tu esok pagi semua orang mengantuk, abang kakak fasilitator pergi suruh main tembak arnab guna jari supaya sedar T_____T) jarang nak ada eyebag bawah mata. *baca sekali nafas tengok kau terror ke tak terror satu perenggan satu nafas macam ni*

kalau mata sensitif tak pasal² dah berupa panda dah saya neh. damn. (Eh damn pulak). mengucap panjang saya lepas tu lah bukan. perasaan tak boleh tidur ni buat saya macam nak evolve jadi vampire panas[?].

entri ni macam tak ada hala tuju dan masa depan. nak golek-golek dengan selimut memujuk mata menidurkan diri yang kepenatan berjimba. haih. rasa macam remaja spastik pun ada jugak nih. kalut, kalut.

tidurlah mata, tidurlah. mari kita bercanda di alam mimpi yang tak menjanjikan pulangan wang yang bergaya, har har har!

cakaran tamat. harap tidurlah lepas neh.

whatsoever: dunia, dunia. berniaga manusia lebih untung daripada berniaga unta.

2 comments:

Naddie Anuar said...

cik nuha,
biler nak pg UKM nie?? ehe~ x bwk lappy ka? ntah2 kat sana ader wifi, hehe sbb awak cam takut kemaruk nak online je biler kat sana nnti.. :)

idea yg lebey baik ialah beli mana2 telco provider nye wireless tuh (yg USB cucuk je kat lappy then bley online) :)

nhmnrh said...

@1660997301469288248.0

wuwuwu~
pergi UKM ahad neh.
mmg cadang tak nak bawak lappy.
tu lah. entah² ada wifi T_____T
tapi macam takut nak bawak lappy kena curi ke apa masa tak ada dalam dorm.

yg USB punya modem tu ada terfikir jugak tapi ongkosnya di mana yach?
hahaha.