Friday, April 24, 2009

tajuk letak nanti.

saja je kan nuha neh letak tajuk macam tu sebab (konon eh, konon) tak ada idea, hak hak hak. tak adalah, memang nak letak nanti (masih mencover). ceyh, benci nuha ah. mukadimah entri lagi dah mengada gedik (apasal gedik je kena pink? -_______-") pergi cover-cover. nak benci ah.

T_____________T sedih I, you.
.
.

saya tetiba terfikir lah sebab lagi dua minggu (mungkin, maybe) akan duduk hostel kolej ibrahim yaakub kat UKM dan KENA MENAPAK SETENGAH BATU DARI KOLEJ KE FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI (ini fakta) selama dua bulan, saya nak cakar apa je yang saya suka kat gerimis neh selagi boleh.

ya lah, unless kalau saya nak lappy neh kena kidnap and LANGSUNG tak ada harapan lagi nak update gerimis ni secara konsisten in future, saya terpaksalah tinggalkan lappy sayang kat rumah kan. tapi tengoklah. (tengok apa?)

ehem. kita tengok dulu first two weeks macam mana. walaupun dia dah bagi daily schedule kat sana nanti, tapi still kena expect the unexpected kan. manalah tahu memang tak ada masa langsung nak buka lappy ke atau worse, internet connection tak ada, hah. tak guna pun bawa, kan.

mungkin jugak tak pergi UKM sebab manalah tahu kalau ada rezeki dapat tawaran IPTA, hee :)

ouh, sekarang ni adikberadik yang tinggal kat rumah cuma saya (kesian, cepat). minus the parents, hoho. izzah pergi family holiday dengan all my cousins (belah emak) kat melaka bandar bersejarah dengan sedara kitorang from singapura. emak tengah struggle untuk final exam, so the rest of us tak boleh ikut.

lagipun tuition cambridge saya esok tak kan nak bagi burn macam tu je sedangkan dah bayar mahal-mahal kan. nehi nehi. jadi terpaksalah duduk melangut sorang diri kat rumah bertemankan ASTRO CERIA, kahkahkah. tak padan dengan dah dewasa betul. gasaklah.

rasa macam ada banyak lagi nak cakar tapi nanti lah. nak tengok Detective Conan (err. jangan kutuk, jangan kutuk). wireless connection rumah ni pun macam selekeh je asyik disconnect. tension, I. har har har!

uno, dos, tres... publish!

whatsoever: the only place success comes before work is in dictionary. faham tak?

No comments: