Wednesday, April 22, 2009

sway my soul #002

this is just another song that I listen to. indie band neh mr architect yang kenalkan, (not that I have met them anyway, tapi dia suruh dengar and I kinda like it). a very very very slow song (i tell you) tapi comel dan bermakna. today saya terpaksa post entry yang simple dulu (dalam erti kata lain, entry yang TAK BERKUALITI lah neh).

sebab mood rajin untuk kemas bilik sendiri yang boleh disamakan sebagai kapal karam dah datang (tak boleh ignore mood rajin tersebut. eceyh). kalau ada masa nanti saya akan post satu lagi entry yang saya bagi jaminan berkualiti tapi kalau tak up tp piawaian, tak ada pulangan wang okayh :P
TERNYATA BY ESTRELLA.


(klik play untuk dengar lagu)

Ku lihat dia
Pandangan pertama
Ternyata indah
Senyuman liriknya

Ku ingin dia
Saat pertama
Berjumpa dengannya
Membuat ku gelisah

Waktu berlalu
Hari demi hari
Hatiku dambakannya
Untuk bercinta lagi

Ku lihat dia
Pandangan pertama
Berjumpa dengannya
Membuat ku gelisah

Waktu berlalu
Hari demi hari
Hatiku dambakannya
Untuk bercinta lagi

p.s: ignore sekali lagi Read More itu please and thank you.

whatsoever: cinta pandang pertama itu asyik tapi jarang terjadi. kalau ada pun, tarikan pandang pertama kot. har har har!

6 comments:

shadah..♥ said...

best la lgu ni
tp still i suke lgu stay dari estrella...

nhmnrh said...

inda;

ouh, i ada heard that one too.
tp belum berkesempatan nak dengar, hee.

Fna said...

ha lgu2 estrella layan oh ;DD

nhmnrh said...

haha, tau tak peeee :))

fawani said...

lagu ni best! :D
try la dgr stay. besh jgk! :D

nhmnrh said...

haha. tu lah pasal.
best eynn :))
tapi a verrrrryyyyy slow song -___-"
wah, pakat ramai org suh dgr lagu stay neh, haha.