Saturday, April 18, 2009

masterpiece hati.

kau bagaikan udara
yang membantu aku untuk terus hidup
di atas dunia,
tanpamu ku lemah
pasti aku tak berdaya
kerna kau maha karya cinta...

tahu dah overrated tapi saya sukakan lirik lagu neh, (jangan kutuk just sebab i love it).

sebelum saya perlu ke cambridge untuk satu lagi kelas dua jam bersama encik Gerard atau lagi molek (as in sweet bukannya lebih sesuai ke apa. ceh) dipanggil sir Gee, saya nak marathon sikit.

marathon maksud dia BUKAN pergi kejar arabella si anak kucing keliling rumah demi bersukan gaya hidup sihat ke apa TAPI membuat cakaran manja in full speed. laju-laju lah maksud dia.

ah, malam tadi dia beri senyuman di pipi saya lagi :) dia jugak buat musim bunga makin berkembang bunganya kat hati, (aduhai). kenapalah charming sangat awak neh sayang. (ehem ehem) sedangkan saya cuma reti nak attack hati dia yang sekeping tu je, ades.

saya dah rasa diri sendiri macam watak jahat telenovela sepanyol atau thailand! watak antagonis yang biasanya jadi simbol kebencian makcik-makcik yang menonton tv di rumah. macam apa ke nama watak jahat filem indonesia tu eh. kejap, kejap. hahh, si Rika Sumanto bermulut puaka! har har har!

SAYALAH RIKA SUMANTO VERSI REMAJA MALAYSIA
. (err... kesahihan benda ni tak dapat dipastikan lagi harap maklum).

oiya, saya dah meminta maaf secara serius dengan si chenta hati malam tadi. dan tahu apa dia kata lepas saya minta maaf tak terkira banyaknya? he said; i'm a bit sad but i'll forgive you. (ya Tuhan, saya pun tak tahu kenapa saya boleh ada seorang lelaki yang sangat baik macam ni sedangkan perangai saya macam @#$@%#%#$!).

dah tu, dia tetap tak nak marahkan saya walaupun saya macam setengah pengsan merayu dia; "marahlah nua please. marahlah!" (bila dia marah, rasa lah lega sikit sebab nanti boleh benci dia sebab marahkan saya. miahaha -____-"). kesialan kan. macam ni punya orang pun ada. ini bukti saya ni bukanlah se-angelic mana.

senarai things I hate about you (as in him, not You)! ;

1. I hate you when you have to give your phone to the commander of the PLKN every sunday night. (it made me cry few times already but damn, how can I ever blamed you on this?).

2. I hate your soft laugh everytime you find my words were funny.

3. I hate you for calling me every time I had to drive. (because I have to put on the handsfree and I can't freely said how much I love you).

4. I hate you when your credit is limited and you kept saying "mana boleh perempuan share top up dengan lelaki. habislah maruah mir".

5. I hate you because there are few things I hate about you. (and dear, it's not because I dont love you but it's a jealousy).

pernah dengar " just to be ME is complicated "? then you will understand why I hate all those things. walaupun semua lima perkara tu exist in my heart, (which is sebenarnya banyak lagi tapi sebab tengah marathon) there are infinity numbers of things that make me hold on to you.

whatsoever: mahu brunch dengan rendang. ewah.

No comments: