Sunday, April 5, 2009

di ruang peribadi #003

hah. sudah lama kalau tak silap saya. em, menulis di ruang peribadi sendiri dan mentitlekan entri tu macam tajuk kat atas tu, (padahal banyak kali je tulis dari dalam bilik sendiri tapi macam terlupa ada title khas bila saya menulis di ruang peribadi, hahaha. gasak kau lah).

kenapa agaknya tergerak nak guna balik title ni?
sebenarnya title ni guna kalau betulbetul ada perasaan yang nak diluahkan. perasaan yang tak tahu nak luahkan pada siapa. sebab tu saya pilih gerimis.

jadi ada bendalah ni yang nak diluahkan?
ya.

ah, kalaulah korang rasa apa yang saya rasa setiap pukul sepuluh, malam ahad selama dua minggu ni, baru tau langit tu tinggi ke rendah. i dont play play okay. ini bukan lagi setakat drama air mata tapi perasaan yang tak ada perkataan boleh mendescribe beliau. beliau itu merujuk kepada perasaan. okay, tatabahasa salah tolong jangan ikut tak jamin budak sekolah boleh dapat A karangan. (eh eh. tibatiba).

saya tak mahu menulis banyak. nanti makin basah kelopak mata siapa nak bayar insurans lah bukan. sudah mula merepek jadi abaikan.

date; 05/04/2009. time; 21:35. to; mr. architect

i'll wait for you, syg. wpun mcm nk stengah mati nua tggu, nua ttp akn tggu. iloveyou, mohd amir naseem. remember that. always.

date; 05/04/2009. time; 21:36. from; mr. architect

Cant delete that permanent data...

date; 05/04/2009. time; 21:51. from; mr. architect

I love you with evrything i hv in my soul n u r evrything in my life.

tolong jangan salah faham. bukan saya nak menunjuk atau menggedik show off apa yang saya dan dia messagekan (woi budak gedik tak reti tu private ke sibuk tayang message sendiri buat apa! tak mustahil saya akan dapat comment macam ni. kan?) tapi i have told you guys in the earlier paragraph. perasaan tu tak ada perkataan yang boleh mendescribekan beliau.

sekarang ni dah malam. takkanlah just sebab tak nak berpisah dengan mr. architect untuk seminggu lagi saya kena call nabihah atau zahidah nak luahkan, "eih, kita rindukan amir laa". itu sangat rubbish for goodness sake. although i'm sure they wouln't mind tapi saya pun tau juga erti segan.

ah, ingatkan saya seorang yang menangis. rupanya dia pun menangis sama. aduhai. dahlah tadi dia pergi hantar voice sms nyanyikan lagu doa taubat. ya, dia bacakan doa taubat untuk saya. dan siap pesan; "Syg setiap kali dgr ikut skali eh". cakap sikit mana kau nak cari lelaki yang ajak kau baca doa taubat sekali dengan dia. lelaki bergelar suami saya tak masukkan dalam senarai.

dia lelaki yang selalu ingatkan saya pasal solat. "syg dah solat belum?" atau "syg dah solat dah?" atau "syg dah solat ke?". ya. itu ayat pertama yang dia tanya. dan dia juga yang kejutkan saya solat subuh. tersangat malu i tell you. hee.

kalau boleh saya nak 'pegang' dia dalam hidup saya buat masa yang lama. insyaAllah :')

whatsoever: gadis yang matanya dah bengkak nak tidur. haish, sepi lagi tanpa suara dia.

4 comments:

syrrul said...

he is sure one hell of a lucky guy to have you, nuha. n you guys sure will make the best couple. though i havent meet him before. the way awk cerita, korang punya cinta is so pure, so divine. i hope you guys will be happy. :')
in i want to make you guys as an example in my relationship :')

nhmnrh said...

syrrul;

im the one yang lucky sangat dapat dia, syrrul :')
everything yg u wrote i hope it was ur doa for us, hee.

p/s: awk ngan radhi apa kurangnyaaa :)
wish u guys will be happy too, dear.

syrrul said...

he's lucky too to have u, nuha. trust me. :) dah berapa lama kite kenal awk. though not that close, tp close enough to let u know tht he's lucky to have you. :) amiiiinnn!

:') thanks dear,

nhmnrh said...

:') ada ke patut dia pergi setuju masa kita cakap kat dia awak ckp dia lucky?
tak malu betul lah amir neh.
hahaha.

insyaAllah we both will be :DD