Wednesday, April 1, 2009

damn, akhirnya kena jugak.

sedang saya enak mengunyah karipap dan menunggu masa untuk drive ambil afnan balik sekolah, adik perempuan saya cakap...

"tadi kan, phone ijah jatuh dari tingkat atas ke bawah," katanya dengan confident level yang tinggi dan muka sardin sambil tunjuk handphone tu.

"jatuh dari mana??" suara saya dah lain macam. biar betul budak ni. dahlah dia pinjam phone abah yang abah baru beli. phone sendiri dah sah sah rosak.

"dari tingkat atass." tekan budak tu lagi sambil menjuihkan bibir dan serentak mata saya pandang ke tingkat atas.

saya bagi dia nervous look dan kerutan berlapislapis di dahi. dahlah abah ada depan mata.

"april fool, hahahahah!!" dia bantai gelakkan saya.

damn budak ni. tak boleh jadi, saya kata dalam hati.

"elehh, ingat akak percaya sangat? tak nampak akak buat muka pelik tadi??" saya control muka sehabis cun. padahal sumpah saya cakap saya percaya handphone tu jatuh tadi.

cis. apa punya adik pergi main april fool. buat orang gugur jantung saja. nasib baik saya reti dan pro bab cover mengcover perasaan ni. nasib baik.

whatsooever: minggu ni banyaknya drive. best ouh bawa 80 km/h tapiii. terasa jaguh, hahhah.

4 comments:

Hidayah said...

haha eh ye ke hari ni April Fools?
tak perasan ;p nobody's april-fooling me xD

shadah..♥ said...

awk kena jugak
smlm kte xkena pun...

saya said...

hidayah;

haha. mmg april fool ouhh

saya said...

inda;

hahha. tu lah pasal.
terkena jugak.
damn budak tuh.
hohohoh.