Tuesday, April 28, 2009

blog lounge #027

disebabkan hari ni saya nak tumpahkan fokus kepada homework cambridge yang berlambak dan merayu² untuk disiapkan, hari ni kita main sep² tiang, nak? nak nak! mana tiang, mana? -______-" mana saya nak cari tiang tepek kat blog ni pun. acah saja lah. (bluekk :P)

saya akan berusaha siapkan lebih daripada separuh homework tu hari ni supaya ada lebih banyak masa untuk you, gerimis. ceh, cepat terharu! okay, pantas. kita tak ada masa!

presenting a rembat tag from alyaa syazana :)

1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
; alhamdulillah, bersyukur gila tapi harap tak takbur lah pulak.

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
; akan mula meminta orang ramai mendermakan kain perca pada saya. tak, serius ni.

3. Kalau anda perlu terjun dari tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
; ingat neh zaman shakespeare nak "you jump, i jump"? mimpilah weh. entahentah mimpi pun tak sehebat tu.

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
; saya akan kata, "semoga Allah membalas jasa baik anda :)". aku fancy karma.

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah.
; ehem. neh sensitif sikit kot tapi rasanya keluarga saya bagi peluang saya cari sendiri.

6. Kalau tiada lagi hari esok?
; nak banyakkan ibadah sunat dan juga nak minta maaf pada semua orang especially my parents and siblings ;'(

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
; saya bagi jelingan maut sesentimeter dua biar dia terpitam² di situ juga :P

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
; saya sahut. kot. selagi dia tak suruh makan serangga lipas terbang bagai. godd, the idea of it is making me nauseatic.

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
; saya pilih yang tersirat lah eh. em. mungkin jadi gila agaknya.

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati?
; kepoh melebihi rombongan cik kiah dan akan mengintai serta mengusha secara gigih.

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
; semua penjenayah dalam dunia neh. tapi itu macam buatkan saya dua kali lima je dengan diorang -______-"

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
; err.. thanks (beserta kerutan di dahi dan senyuman fake)

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
; saya akan tertanya mana datang virus durjana dalam darah saya neh. terbang masuk mata kah.

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
; akan mengambil masa selama dua jam untuk bersiap. mana nak pilih baju, make up, accessories lagi. fulamak!

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
; saya selfish (sarkastik :P) jadi tak mungkin akan terjadi.

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
; bersyukur sangat tak sangka kawan. saya mahu anugerah penyimpan rahsia terbaik, ewah.

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
; orait lah kot. ada berangan pun, hak hak hak. em. saya order itu lelaki korea lah for sure! (ceh, order).

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
; akan consider ke persidangan meja bulat.

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
; aku nggak care sama kamu yach! ececeyh.

20.Pendapat tentang org yg tag ni?
; manis orangnya, sesuai buat menantu ya makcik sekalian. emak saya tak terkecuali. eh eh. ops. dia sudah berpunya!

21. Nak tag siapa?
; semua orang yang saya selalu tag. maaf, tak ada masa neh. rushing I tell you.


whatsoever: okay, homework cambridge. I datanglah nehh, ish. ignore Read More please and thank you.

2 comments:

aL sYa said...

manis?
pnh rs ke?
hihi..

anyway..i appreciated ur compliments.. *wink

nhmnrh said...

haha.
mintak simpang untuk merasa anda ;P
jk jk.
welcome, alyaa dear ;D