Sunday, April 26, 2009

blog lounge #026

sambil memanjakan mata mengusha farid kamil dan yusry KRU dalam kuliah cinta, (ceh, macam tak ada bagi chance mata buat kerja lain selain hadap lappy dan muka jejaka kacak malaya, hahaha) nak cakap; faramy ariff, what a nice name, (eh eh, tumpang lalu).

ergh. sumpah benci online depan kotak bersuara (tv lah maksudnya). sebab? kena ada sebab ke benci something, haih. kejap lah. nak tukar port memblog. okay, dah. wireless connection ni hah, pergi buat hal meng-annoyingkan orang dengan diri beliau.

okay, mari pendekkan cerita tak payah konar-konar! saya nak mensedekahkan beberapa award. main passing kotak beracun mahu? eh, dahlah nuha. cepatlah, terhegeh-hegeh menaip T______T woi, mana ada orang kutuk diri sendiri. tetiba pulak dia.
first award neh datang dari Pooh aka pija. terima kasih, tau pooh. lama dah kasi marinate dalam draft sampai entahentah, nak masak buat barbecue pun dah tak rangup lagi T___T nasib baik award free, kahkahkah. tak ada makna dan tak ada kaitan dengan yang pengsan.

saya sedekahkan award ni kepada diri sendiri. terima kasih. (ceh, kurang asam kau nuha!). err. memanglah kurang asam sebab saya wangi lah bukan? -____-" HAR HAR HAR!
second award datang daripada alyaa syazana :) thanks, al. (memandai panggil awak al. tak patut betul budak nuha neh). dukacita dimaklumkan award ini jenis pascabayar, hak hak hak. bukan dengan duit lah tapi dengan arahan, I tell you. hang tunggu sat na.

1. insert this badge to inform u have been awarded. (CHECKED)
2. make sure u take the pic and said who it is from. (CHECKED)
3. you should tell 10 facts or hobbies about yourself. (neh yang payah neh)
4. you should choose 4 other bloggers and tell their names in your blog. (bisa diatur)
5. don't forget to tell them that they have been tagged. (oraity)

10 info rawak (dan yang acah saja jadi sila figure out sendiri) tentang pemilik konsesi gerimis selama hayat dikandung badan:
  • bukan penyabar orangnya. tak caya, test tengok.
  • garang teramat sangat, ya Allah. adik singa dalam jelmaan manusia kah ini.
  • boleh hibernasi di depan lappy sayang selama mana mata mampu tahan.
  • suka merepek dan mengolah ayat lepas tu sendiri baca sendiri gelak.
  • pencinta yang setia (eceh. memarket diri tanda muka tak tahu malu).
  • berangan nak join United Nations dan tolong mangsa peperangan pelarian semua.
  • memegang prinsip, "barang awak, barang saya. barang saya, barang saya lah". har har har!
  • kipas-susah-mati sastera.
  • akan ke egypt, insyaAllah lepas raya (kalau tak dapat tawaran IPTA).
  • suka menguji. uji apa tu tak dapatlah den nak khobarkan kek ekau yo.
dengan rasa rendah diri (tau-tau je saya rendah, miahaha) saya nak melemparkan award ni kepada:
; inda. [lamanya awak tak update blog]
; fawani.
; kak alin.
; nasquin.
award ketiga datang daripada kak siti hajar, hee. thank you so much, kak hajar. nak berlenggang dulu sebelum bagitau yang award ni pun tak terlepas daripada security check beliau (terms&conditions applied). berderet instructions, kau. tabahkan hati, okay. hak hak hak.

Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.

1. letakkan logo award ini di blog anda.
2. anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui backlink dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

okay, mari kita mula! *drumroll please*

10 blog paling berinspirasi dan sangat mesra jiwa, (eh eh) ialah:
; fawani.
; danial.
; nasquin.
; inda.
; kak alin.
; ashikin.
; alyaa.
; anim.
; zoul.
; yom.

perghh. tak ke lenguh tak ada rupa jari dah jari saya neh. biasalah, kalau hati tengah sakit, dia affect semua benda, hahaha. makin cakar makin songsang otak dibuatnya. eh, ini dah ada rupa hipotesis sains upsr -_______-"

dahlah, dahlah. peace, out.

whatsoever: dia kata dia nak repeat spm... i think i should give him moral support, sighs.

8 comments:

zOuL_iMMe said...

thanks nuha...
xsangke ako sgt mesra..hmm..haha
ma ceh skali lg...

nhmnrh said...

@4590043085692604536.0

haha.
welcome ;)
tak sangka? hee.
sangkasangka kan lah diri okek.
ouh, sekali je lagi?
welcome berbanyak kali lah ;DD

shadah..♥ said...

sori..
xbnda nk tulis...
lgpun, smlm balik kmpg
ni bru smpai

nhmnrh said...

@1260711745763887370.0

ohh, laaa.
ya kee.
tak pe, tak pe.
berderet tag tunggu awak neh ;P

arelynn said...

Nunu Chan .. Tq~~!!!

nhmnrh said...

@1353739550273585542.0

welcome, kak alin ;DD

aL sYa said...

heheh..maceh2..
xpe x klu x sebarkan smp 10 org?
rs mcm x ckop je 10 sbb x rmi member ade blog..hihi

nhmnrh said...

@2580368668741423445.0

welcome ;)
hee.
tidak mengapa dong.
ceh, tiba² nak guna slang indon