Friday, April 24, 2009

blog lounge #025

ceh. apasal manis sangat pergi publish lagi satu entri neh. mahu lepaskan rindu lah tu. bagi chance sikit, har har har! palinglah berhati murah, eh bermurah hati. cis, tak pasalpasal hati saya jadi so cheap!

ini marinated tag about make-up from alyaa :) sorry for keeping it too long in the draft, hee.

okay, mari kita mula sesi menjawab tag neh!

1. Apa produk facial cleanser yang anda guna?
pernah guna; eucerin, clinique, clean&clear, fair&lovely, ponds, clearasil.
tengah guna; oxy.

2. Kenapa anda memilih produk itu?
; kami serasi bersama, hahaha. (oxy maksud saya)

3. Bagaimanakah anda mula2 mengenali produk itu?
; tepuk tangan sikit untuk executive sales marketing beliau.

4. Pernahkah menggunakan produk yang memberi side efect kat kulit? Apakah produk itu?
; clinique. tak tau kenapa tapi kulit macam tak ada perubahan punnn.

5. Make up yangg digunakan?
; biasanya eyeliner jee. eyeshadow kadangkadang, dan vaseline. tak main ah gincu. har har har! (padahal bibir allergic kat lipstick tapi sebab tak nak kalah, eyn -___-")

6. Pendapat tentang pemakaian make up?
; calit sikit je untuk bagi muka nampak live up sikit, supaya tak lah pucat macam mayat hidup. jangan tepek empat kati sudah!

7. Pernah dimake up oleh pro? (kedai kosmetik etc.)
; setakat ni semua sendirian berhad. maknanya tak pernahlah tuh. (masih tak nak kalah)

8. Pernah make up orang?
; okay, yang neh boleh kalah. kahkahkah. heroin surrender dulu.

9. Sukakan set make up macam mana?
; simple, ala kadar. tak payahlah foundation, berus semua tu. menyemak jee. (pendapat sendiri, tumpang lalu, excuse me).

10. Orang yang nak ditag?
; inda.
; kak alin.
; fawani.
; nasquin.

p.s: ignorekan saja Read More itu, yach.

whatsoever: the only way to destroy enemies are by making friends with them. setuju bangat, sih.

2 comments:

arelynn said...

aiseh .. kene tag lagi ... padahal suke .. nge~~ hihih

nhmnrh said...

@6995694425829015515.0

hahah.
kak alin suka eh kena tag?
huhu :))
lepas neh semua tag nua taruk nama kak alin okek ;D