Sunday, April 12, 2009

blog lounge #021


ini tag dari alyaa :)
Adakah anda seorang yang emo?
; kadangkadang lah kot, miahaha.

Selalu menangis?
; tak lah selalu. rasa macam nak menangis tu selalu lah tapi.

Adakah anda menangis apabila
menonton/baca cerita sedih?
; always sudah.


Kali terakhir anda menangis sekuat hati?
; few weeks back rasanya.

Kenapa anda menangis waktu itu?
; atas sebabsebab peribadi yang terlalu censored untuk dipublickan. amacam, terror tak punya jawapan?

Apa yg anda lakukan sewaktu itu?
; peluk bulan dan menangis kat tangan dia :'(

Adakah anda rasa anda patut menangis ketika itu?
; mungkin tak patut sebab nampak sangat estupidos nya minah neh, miahaha.

Pernah ke menenangkan kawan yg sedang menangis?
; tersangat selalu di zaman kala sekolah dulu.

Kalau anda menangis, adakah di depan seseorang or sorangsorang?
; wajib menye-orang-kan diri, haha.

Adakah anda menelefon seseorang ketika menangis untuk meluahkan masalah?
; yes dan selalunya my besties lah jadi mangsa. nabihah and zahidah :') thanks, kawankawan. hee.

Pernahkah anda menangis ketika sedang sms dengan seseorang?
; double yeah.

Kenapa?
; rasa sakit hati sangatsangat tahap macam kalau kau nampak je orang yang puaka gila punya mulut, kau rasa nak bagi flying hand kat dia!

Adakah dia tahu anda menangis ketika itu?
; haha. yes because i told him i was crying. apasal lah estupidos sangat pergi bagitahu dia -______-"

Anda rasa bilakah anda akan menangis lagi?
; bila saya rasa insecure, rendah diri dan ultimatenya bila rasa sakit hati. kahkahkah.

i tag:
; nasquin.
; fawani.
; inda.
; kak alin.
; wafiqah.
; cik bulan.


whatsoever: harap misi rahsia 12 april berjalan lancar :) amin, insyaAllah.

4 comments:

shadah..♥ said...

amin...
aku pun harap misi 12 apr jadi!

Mahmood Syedfaheem said...

Nice blog. Beautiful photographs. God is Great. Let us pray for peace for the world. Let us protect our planet from pollution. Wish you all the best. you can add a TRANSLATOR gadget for your blog so that users knowing only ENGLISH can also relish reading your blog. you can get the link for the google gadget from my blog.
http://health-care-you.blogspot.com

nhmnrh said...

inda;

tau tak peee, hee ;D

nhmnrh said...

mahmood syedfaheem;

thanks for the compliment ;D
and thank you again for the advice, hee.