Thursday, April 9, 2009

blog lounge #020

these are the awards from fasya :)

the first award was the great buddy award. thank you so much, fasya. you are a great buddy as well and you know you are. dont ever try to deny that. although of course, i'm not that close to you ;) teeheehee. okay merepek sudah.

so, i am being kind enough to pass this great buddy award to, (lame-o me, hahaha) >>
; fawani
; wafiqah
; inda
; nasquin
; danial
; syida zaid
; syrrul

to those yang i did not mentioned boleh hentam hentam saya kat comment, okay? tulis je; "asal you tak letak nama i dalam list buddy youuu. i thought we are friends already. sampai hati you tak bagi i award tu, tak peeee. i lupakan you sekarang jugak!" ;D

saya akan sepantas kilat masukkan nama anda di dalam itu list lah, tidak mahu anda terasa makan hati berulam jantung, (padahal takut kena lupa -_________-" hahaha. senstif, sensitif weyh).
thank you again for the second award, my dear fasya. and ouh, i love your blog too! with the sparkling thingy and lots of songs etc etc. can i say i love it more when you put that youtube video of yours singing and playing the piano, (ini bukan bodek harap maklum). i sumpahsumpah love it. perhaps sumpahsumpah equals to sesumpah[?]. hohoho. apa neh.

so yeah, this award goes to >>
; nasquin
; inda
; fawani
; syrrul
; kak naddie
; kak alin
; fna ;)
; alyaa
; cik bulan
; and all my followers.

there, i said it. yang ni hang pa jangan hentamhentam saya naaa. saya dah letak nama semua orang, (which is not and mentipu anda) tapi kalau ada yang terasa, khabarkan saja. okay? i will not makanmakan you maaa~

whatsoever: akan lunch bersama cik bie di noodle station. siapa mahu join? ;)

10 comments:

cik bulan. said...

hoo??cik bulan itu saya kah??
or its ur teddy??

*fikir*fikir*

shadah..♥ said...

kte pun dpt award dr fasya...
kte nk join korang tp dah tanggungjawab seorang kakak menjaga adik, xboleh la...
nnt kirim salam kat nabihah ye..

Fasya said...

sesumpah? haha baru tu! haha :D
wah rasa terharu lak nuha sebut nama fasya byk kali dlm blog nuha
haha bangga seyh!

wei manusia semua! aku masuk blog nuha! caya lah! haha :D

ur welcome sweetie ;)

ps; you belanja noodle station baru i dtg! haha jk honey ;)

cheers xoxo

nhmnrh said...

cik bulan;

cik bulan yg saya maksudkan itu kamu! ;D

nhmnrh said...

inda;

haha.
tak peee.
lain kali boleh ikut.
syafa pun ada tadi wohh.

nhmnrh said...

fasya;

sesumpah binatang, kan?? -____-"
hahaha.
welcome, dear ;D

p.s: haha, boleh2. mareyyyy~ ;P

xoxoxoxoxoxox

cik bulan. said...

ok..thanx!!~

nhmnrh said...

cik bulan;

welcome ;)

Fna said...

awwwww tq tq! :) <3

nhmnrh said...

welcome ;D