Sunday, April 5, 2009

blog lounge #019


tag dari alyaa dan klik gambar untuk ke blog beliau :)

apakah hubungan awak dan dia?

; kami rakan blogger :)

5 impressions terhadap dia?
; baik.
; manis semanis blog dia, huhu.
; friendly
; ouh ouh, dia pandai. budak mrsm, kan :P
; dia simple ;)

perkara paling memorable yang dia kata kat awak?
; apa eh. oh, tahu. kamu kena tagged. hahha. first time neh.

kalau dia kekasih awak, awak akan?
; histeria teramat sangat tanpa kompromi. lebih dahsyat, mungkin akan rentung dipanah petir.

kalau dia jadi musuh awak, awak akan?
; cuba berbaik dengan dia. no harm isnt it. bukan ada quote- kita patut makin rapat dengan musuh ke something dah lupa dah.

kalau dia kekasih awak, dia perlu improve dalam ?
; nehi nehi sama sekali. tidaaaak. jangann. dia kawan saya. noktah. dan saya belum terbuka lagi hati nak suka kaum sejenis. T_____T masih straight, kata orang. kahkahkah.

kalau dia musuh awak, mungkin kerana ?
; dia pandai :P

overall impression tentang dia ?
; budak baik yang sangat pandai :) serius.

the most desirable thing to do to her/him?
; see her face to face maybe.

apakah awak rasa pandangan orang terhadap awak ?
; complicated gila emosi budak neh. hahaha -______-"

the character of you for yourself ?
; kalau ikut quiz hari tu, i am confidant and visionary. whatever that means pun.

on contrary the character you hate about you?
; terlalu sensitif, fragile i tell you. hati lah yang fragile, kau fikir apeee.
; easily hot tempered. bad tempered pun ya jugak, haha.

the most ideal person you want to be with?
; currently cuma mr. architect di hati. later later i dont know. cis. ayat apakah ini. macam mengundang disaster lah bukan. sayang, jangan baca neh, hahaha.

for people who like you, tell something to them?
; kenapa awak baik sangat neh.

who's been tagged?
; nasquin.
; wafiqah.
; fawani.
; inda.
; cik bulan :)

whatsoever: semalam merajuk dengan mr architect dan telah dipujuk. heaven wa cakap lu.

No comments: