Sunday, April 5, 2009

blog lounge #018


5 things in my bag:

; purse (
kalau tak ada dah sah berselerak duit dan lesen saya, haha)
; handphone (
sangat penting kalau sesat jalan, kahkahkah)
; eyeliner (
tak guna pun saja bawak, kata perempuan kan)
; sanitizer (
kemestian guna lepas makan guna tangan)
; vaseline (
bibir saya memang selalu kering, jadi ini wajib)

5 things in my wallet:
; identity card (
saya bukan PATI atau PADI harap maklum)
; lesen L & P (
major penting, terima kasih)
; maybank atm card
; money
; 2009 calendar

5 favourite things in my bedroom:
; katil
; cik bulan
; almari yang penuh dengan buku dan vcd
; tv
; selimut

5 things I wish to do :
; dapat online satu hari (
hahha. ni macam tak masuk akal sebab memang selalunya online satu hari)
; pergi plkn kem gua chenderai (
bukan nak sangat pergi tapi sebab mr. architect ada kat sana kira heavenlah)
; siapkan homework cambridge on time (
takkan dicheck pun tapi, hampeh lebih gertak diri sendiri)
; cepatcepat pergi egypt (
awat gelojoh sangat hang neh)
; bungee jumping kat new zealand (pertaruh nyawa sangat thrill lah hidup)

5 things I’m doing now :
; doing this tag
; messaging dengan mr. architect
; merehatkan kaki yang kebas, hahaha.
; dok bersin dari tadi. dah kata kena flu.
; menjerit suruh adik perlahankan volume speaker.

5 people I would like to tag :
; sebab saya bermurah hati jadi tak nak tag sesiapa. boleh kan.

whatsoever: siapa perasan semalam shah alam hujan ribut gila scary nak keluar rumah takut kena sambar rentung tak pasal.

No comments: