Thursday, March 26, 2009

selamat ulang tahun sayang by me

happy 18th birthday sayang!

awak sudah tua, tahu. haha. tua empat bulan je jadi jangan risau sangat. hahaha. gelak lah sikit jangan bagi saya macam kera sumbang di sini menggelak bagai orang tercicir kunci kereta meraung tak sudah padahal kunci dalam tangan.
err. ada pengalamankah? tak ada, tak ada. ayat suci ini perlulah diberi kepercayaan, okayh? peace.

zah, thanks for being my bestest and closest friend dari form one sampai sekarang; dah habis sekolah. you are one of a kind, you know that? i felt calm everytime i turn to you. banyak je yang kita share together, kan? high school sweethearts itu memang topik wajib. hahaha. remaja lah. bagi chance sikit. kau juih mulut tu untuk apa? hah, hah? apa ni, nuha? apa ni provok orang. mentangmentang esok dia ada.

serius keliru sekejap entri ni untuk siapa sebenarnya. kejap.

...

okay. untuk bestfriend saya, zahidah :)

dari kawan seprefect, (bukan perfect baca betulbetul) ke kawan sekelas bertahun kan zah? sampai aizat dengan syahir hantar testimonial kat friendster kata "kau dengan zahidah tu pergi mana berdua je." hahhah. apa lah diorang tu. melawakkan je lelaki bagi comment macam tu terasa dipandang serong ouh. hahaha. sangat tak boleh belah.

dari zah yang mulanya kita kenal dulu pendiam, sampai jadi hyper dan talkative dan suka mengusik, i'm with you, dear. maybe lost track kejap masa kita masuk asrama time form four dulu but i managed to keep up didnt i? cis. kenapa nak kena masuk historyhistory rindu cikgu hakim apee.

i will always here for you everytime you need me. awak tekan loceng bertalutalu tengah malam pun kita tetap akan buka pintu untuk awak :') you knew that, kan zah? u just message je, i will be replying asap. unless kalau my credit zero lah kan. but i will call your house phone. dont worry.

semoga success selalu. dah legal ni jangan buat nakal, hahaha. despite the fact that i know you wont be doing it tapi nak cakap jugak. harap rezeki makin murah, senyum dan happy selalu, jangan sedihsedih lagi dah. okay? er. mungkin ayat akhir tu kita patut tujukan pada diri sendiri T_______T

again, happy birthday to you!! i love you, zah. always

whatsoever: i can hear his voice tomorrow! omg, nuha. chill lah. excited asal.

No comments: