Sunday, March 29, 2009

salah ke pack?

URGH. hidup saya sekarang ni memang busy sikit. okay, banyak. tak menyempat nak bukak lappy pun walaupun secara teknikal, teori, am dan khususnya lappy tu ada depan mata. eceyh. kira kalau buat comparison sebegitu rupa ketara sangatlah kesibukan kau tu yaa. kau buat apa? jaga anak? jadi jaga sambilan? cakap sikit.

alahai, bukanlah sibuk macamtu kau ni pun. kan sebelum ni saya muram sikit sebab tak dapat dengar khabar mr. architect sampai nak tutup blog ni, hahaha. sentimental ke sakit mental saya ni pun saya kurang pasti lah pulak. maaflah tak pasal pasal terhambur tersembur kat gerimis. hmm. awak maafkan saya kan gerimis, kan? hee :)

semalam dah mula english class kat cambridge. as usual, kau kalau baca pasal aku, ingat satu je. nuha equals to nervous. kahkahkah. equation apa ni pun saya tak tahu. tapi nervous tau masuk pintu cambridge tu. so i got a file.
yeah, i am in pre-CAE. Mr Gerard sangat happening ouh. suka buat lawak dan sangat comel, hahaha. and there's nine students actually dalam kelas tu. aizat, farida, amalina, fazrina and etc etc. you dont expect me to remember everyone on the first day, do you? come on lah. hahaha.
3 buku yang boleh tahan tebal especially yang warna hijau tu. yang buku Opportunities tu macam majalah! seriously sebab penuh dengan article pasal style, graffiti, lelaki hot, (hahaha) cuma ada latihan sekalilah setiap artikel tu. yang menakutkan, latihan semua jawab spontan. salah ke betul nasib kau lah. terkial kial jugaklah nak adapt dengan cara dia tapi lepas tu okay. dua jam pun tak terasa macam dua jam ouh.

yang ultimate best, first week dah ada homework, kahkahkah. aku excited, tahu! dah lama tak ada homework. kalau dia suruh siapkan satu buku pun saya boleh agaknya. semalam buat latihan sikit, drive drive ambil adik adik, earth hour lepas tu drive lagi lepas tu akademi fantasia. perghh. mana tak sibuk, kan.

dan pagi tadi saya pergi global medic network punya taklimat.
taklimat ni di UKM, Bangi dan dia terangkan lebih terperinci tentang course medicine di mesir semua. and yeah. i have finally made my decision. I AM GOING TO AL MANSOURA UNIVERSITY, EGYPT. wee. thanks sangat tau to those yang bagi pendapat. i appreciate it a lot and i mean it. terutamanya to my cousins *wink, wink* hahaha.

so yeah, i basically busy dengan arranging my life. hohoho.

whatsoever: nak buat homework, yayy~! (sambil menari hawaii terkedek kedek, hahaha)

2 comments:

wfqh wfqh said...

cik nuha,
im happy fr you.
bukan sng nk pergi sana tu mesir jauh wo.:)
hoho,i pergi jugok cambrigde,sumpah best!:)

saya said...

thank you wafiqah :DD
haha, kan kan. cambridge tu best!