Friday, March 6, 2009

panggillah saya makcik,

sekarang, rumah saya ada sembilan ekor kucing; empat kucing dewasa, (if you can even call them dewasa lah kan, hahaha) dan lima ekor anak kucing yang sepatutnya ada enam tapi dah mati seekor T,T pada mulanya nak buat entri perkenalkan semua kucing yang ada dalam rumah saya ni tapi tak jadi lah. sebab susah nak transferkan gambar dari handphone ke home computer ni. salah, salah. sebab malas nak tangkap gambar sekor-sekor. hahaha. dasar pemalas.
say hello to tigger, people.

and cici; supposed to be izzah's cat tapi kerja dia bagi kasih sayang saja -_______-"

ini anak cici dan ryyan; prince caspian. mata dia biru ohmygod. comel sangat sangat.

yang di depan caspy ni anak cici dan ryyan jugak; gembogembo. my mom gave that name :D courtesy of itik gembogembo. hahaha.

ini dayang; nama yang diberi oleh nenek :)

yang ini anak dayang dan kucing hitam mana entah, gapodio.

ini arabella swan; milik saya!! hahaha.

ya, silalah baling emosi kegeraman sebab saya memang ambil nama heroin twilight cuma tukar huruf depan saja. arabella instead of isabella. kadangkadang saya panggil dia ara. kadangkadang saya panggil dia bella. hee. dayang ada seekor anak lagi warna kelabu yang umi bagi nama, demolani. alah, dikir barat punya permulaan tu.

demolani tak supo mulo...
tak beghani kawe nok tego...

eceyh. berdikir ketimuran pulak. tapi oleh sebab malas nak tangkap gambar, hold dulu lah eh. later later.

whatsoever: hari ini mungkin kereta myvi-ku akan sampai :P *laughoutloud*

No comments: