Wednesday, March 25, 2009

minggu beramah mesra memang classy

BLERGH. hidup aku sekarang macam hidup segan mati tak mahu. macam sakit tapi senyum. macam.. macam ada orang jerit, "kau ada satu peluang lagi. nak hidup ke tak nak?!" ahh, semualah yang linear atau parallel dengan ayat kat atas tu! apa kau merepek ni? BLERGH. sorry kalau ada yang berjangkit dengan entri kurang sihat saya ni.

malam semalam lebih dahsyat daripada malam
kelmarin. kalau malam kelmarin cuma demam dan tonsil, malam semalam migraine telah join sambil tersenyum riang holding hands macam iklan ribena nyanyi lagu hindustan. macam nak buat ikatan bonding ice breaking minggu ramah mesra alam dengan penyakit lain.

again, BLERGH. nak angkat kepala pun macam ada
badut sarkas kepala dongga dok juggling sepuluh mangkuk atas kepala. ehh, dia siap main pijak bara api sambil menari tarian lilin lagi. dapat bayangkan tak macam mana susahnya nak mendongak? ORANG BAIK MERENDAH DIRI SELALU TUNDUKKAN KEPALA T______T perghh.

bayangkan teruk tak teruk kalau kelmarin pukul 9 dah masuk bilik menggolekkan diri dan tidur, malam semalam pukul 8 habis hantar afnan tuisyen, (nervous gila dahlah drive bawak aiman lepas tu patut nak belok kanan pergi ambil lorong kiri untuk belok kiri dah menjerit sasau aku dalam kereta -___-") terus masuk bilik konon nak tidur dah. tapi message dengan zahidah pasal lelaki bersuara macam d.E call. haha.

even nak menghadap lappy kesayangan, (yang berglitter berdazzledazzle bercorak love sampai abah cakap "YA ALLAH!" dan umi balas "komputer budak perempuan..." hahaha gila tak boleh belah aku dok menyengih je sambil continue mendazzlekan lappy) pun tak bernafsu. nak lustful macam mana kalau mata ni panas memberat je macam orang bermata kuyu tak tidur SATU MINGGU STRAIGHT. tsk.

dahlah pagipagi semalam bangun hujan
mencurahcurah gila punya sejuk sampai terketarketar kena pakai sweater satu hari. DAHLAH MALAM KELMARIN TIDUR MENANGIS MELELEH AIR MATA SEBAB SAKIT alias RINDU SAMBIL SEBUT NAMA MR. ARCHITECT, T______T. eh eh. kalaulah dia tak pergi plkn dan baca benda ni, dah dapat bayangkan dah sengih dia lebar mana. tapi mungkin jugak ayat tu takkan terlulis.

heh. kalau, lah.

oh Tuhan, banyak sangat benda cerita kisah yang aku nak
mengadu pada dia... imissyou. so deadly. sudah terbukti saya ini crying machine nampaknya :')

whatsoever: tibatiba rasa macam sinus datang balik. oh, manis! tonsil. fever. migraine. sinus. mungkin kah ini minggu reunion antara penyakit? T____T cepatlah sembuhh, tolong.

No comments: