Monday, March 23, 2009

merindui dia yang pergi seketika

saya memang suka tengok lelaki eh, dia pakai baju melayu. dia? ya, dialah. dia yang dalam gambar tu. yang berbaju melayu hijau dan tengah bersalam dengan uminya :)

*mengeluh*

kenapalah dia kena pergi program latihan khidmat negara tu. buat geram je dengan siapa yang pilih nama dia tau. apa keslah kau nak geram relax chill sudah. bukan dia tak balik pun. piat telinga tu karang.

memanglah bukan dia tak balik langsung. hilang akallah bukan kalau nak bagi dia duduk kat sempadan thailand tu lamalama. mahu sasau hidup dibuatnya. ini baru sehari tak dengar khabar dia. ada lagi tiga hari sebelum dia boleh dapat balik phone dia. ish, i hate this feeling. tak suka emo ouh. hahaha. *kenyit mata*

haish. dalam empat hari ni kalau anything jadi tak boleh nak mengadu pada dia. macam sekarang ni. tengah suffer tonsil yang tengah bengkak penangan minum banyak sangat air berais. okay, salah sendiri -_____-" siapa suruh bangun pagi je capai milo ais tak pun ribena berais. hah, sekarang, rasa sendiri perit ke tak tekak tu! tapi, the point is, i can't tell him i have a fever right now dan sedang mengidam bubur nasi. mensengsarakan lah bukan?

lagi satu, kenapa peserta plkn kena botakkan kepala? askar wannabe ke eh? kesian dia kena botakkan kepala dahlah dia sayang rambut dia tu. walaupun agak pelik sikit tengok dia tak ada rambut dalam mms yang dia kirim tu, dia tetap dia.

p.s: sayang, cepatlah dapatkan phone balik :'( i have already misses you, sighs.

whatsoever: thanks untuk daun bentuk love tu dear :'D
yang merinduimu,

6 comments:

Danial Kaoru said...

agak ar...rindu kan kawan2 at PLKN??lagi2 if that kawan is our love...

syrrul said...

:'( sedihnyeeeee. i cant imagine! lagi lagi tak leh contact langsung damnnnn

shadah..♥ said...

kuatnye rindu awk pd dye.
jealous gile. rasa mcm nk cari my dream guy
xpe.mesti 3 bulan berlalu dgn cpt.
chaiyok!

saya said...

dan;

tau tk peeee.
i rindu dia ouhh :'(

saya said...

syrrul;


wuuu~ itulah pasallll.
tak boleh contact langsung on weekdays. kena tggu weekends :'(
benci plkn ouh, haha.
damnn.

saya said...

inda;

memang dah tersangat rindu :'((
ohoh. jangan jealous :P

3 bulan tak berlalu dgn cepat. serius.
doakan kita dapat lawan dugaan neyh.
haish.