Monday, March 30, 2009

dia si jantung hati

ahh.. baru dua hari dapat bermanja, (ehem ehem. sensitiviti orang melayu kena jaga. kejaplah saya strike sikit. buatbuat tak baca, okay?) dengan mr. architect dan malam tadi dia kembali hilang untuk seminggu lagi. sumpah saya menangis masa dia kata, "okay. mir dah nak kena serah phone dahh. bye. *dan beberapa ayat yang terpaksa dicensoredkan atas MENGHORMATI SENSITIVITI MASYARAKAT TIMUR* " (padahal nak tekankan timur sebab nak further study kat timur tengah, hahaha. T_________T okay tak lawak).

point penting, nuha. point penting.

saya pasti ramai orang tahu betapa sasaunya saya masa dia tak ada seminggu lepas. kalau boleh setiap entri tu nak tulis perkataan rindu. EVERY ENTRY, tskk. dan macam mana kacaunya hidup saya masa hari jumaat tu yang dia lambat contact, (mungkin ada yang dah sempat baca entri bergenre jiwa-aku-kacau-dan-sedih-maka-cucuk-mencucuk-hati-adalah-tanda-anda-memohon-singa-jadian-bangkit-dari-dalam-diri-ni yang saya dah delete tu sebab nampak sangat nuha lemah. NAMPAK SANGAT, OKAY. NAMPAK SANGAT). watafis. hahaha.

tak apa. mungkin saya akan lebih tabah pada mingu ini lebih daripada minggu lepas. bagi chance lah. last week tu first time kena tinggal. memanglah rasa macam hell sikit hidup aku ni. minggu ni akan diperbaiki insyaAllah. mana taknya kalau ada SEBELAS MINGGU LAGI saya kena endure semua ni. sebelas okay. satu campur satu. bukan satu tambah satu. remember, yes? kalau dah tabah akan rasa macam heaven kah? no way jose lah. selagi dia tak ada, tak heaven hidup ni.

lagipun saya dah bawak bekal. hahaha. tapau makanan kah? hey, kalau makanan tu tak payah nak ditapau, masak pun boleh, okay. (wah kekwat dah mentangmentang mr. architect terror masak, hahaha). bukan bekal makananlah.

tapi saya dah ada voice sms mr. architect. kalau rindu saja cepatcepat boleh tekan inbox voice sms. dahlah dia bagi tiga semalam. dahlah boleh dengar banyakbanyak kali hanya untuk 10 sen. cis. kau promote ni dapat income ke. tak ada, tak ada (sambil buat muka kena tipu dengan Ah Long Ngah Lang Cik T______T) woohooo! nak jerit sikit. tumpang lalu. thanks untuk semua nasihat tu. i'll patuhpatuh your nasihat, okay? hohoho.

azam untuk minggu ini: kurangkan tangisan, tingkatkan kerinduan. (whatlan seyh, whatlan -_____-") tapi tak apa, kau apa yang kau fikirkan. fikirkan boleh! nostalgia sungguh lah lagu tu.

hm. esok dia kata nak call guna public phone. harapharap dapatlah dia curi masa.

whatsoever: whatever happens, i'll wait for you next week :')

4 comments:

Nurul The Witch said...

hye nuha :) hm sorry been IMA-ing :D btw, how's ur spm result? hm dh lame x jenguk blog ni :D

saya said...

haha. its okay, kak nurul :D
result? suamsuam kuku je.
tak mcm yg expected. hee.

syrrul said...

:'( sedihnyeeee. awk lagi sgt terpaling tabah dari kita. SALUTE! :)

saya said...

tau tak pee. sedih :'(
tp awk pun tabah apa.
dahlah boleh tahan banyak si radhi tu pergi.
overseas lagi.
huhu.