Tuesday, March 3, 2009

cukup resah untuk tak tidur

semakin hari saya semakin jauh dari kemudahan berinternet di rumah. bukan sebab sibuk, (oh, sibuk membawa buku breaking dawn tak boleh masuk buku 555 ke?) kau merepek apa, nuha? T,T lebih kepada komputer rumah yang buat hal semalam hang tak tentu pasal padahal bila ijah buku okay jee. i benci you, home computer! ewah. bajet gedik ah. balik sekarang, masuk rumah!

susahlah nak cakap tapi beberapa hari ni memang susah nak tidur walaupun cuba dengan begitu gigih dan tabahnya tahap tak nak makan malam. aik. sumpah bukan sindrom oh-i-berdebar-gila-tunggu-result-spm-i-sampai-i-tak-tertelan-semua-food. bukan. serius bukan. entahlah. susah nak explain. maka hari-hari saya akan tidur dalam pukul 2 atau 3 pagi macam tu.

lifeless gila macam orang mati suami. damn.

hati masih fragile agaknya. sensitif sungguh. hm. kan best kalau setiap kali boleh tulis macam ni. pendekpendek je ayat semua. lagi best kalau entri tu ada satu perenggan. tambah lagi kalau dalam satu perenggan tu ada dua perkataan. perghhh. terror gua cakap lu. -_________-"
saya tengok movie ni hari tu dan mungkin akan tengok lagi malam ni. cerita dia best tapi love story tak banyak. kahkahkah. apa motif tengok cerita nak tengok scene "in love" je weyh. doi.

whatsoever: saya yang tidak bernyawa. okay, nyawa ada, soul tak ada.

2 comments:

Naddie Anuar said...

ohhh..sgt ske citer nie.
citer xde masalah :)

saya said...

hahaha.
betul3! :DD