Saturday, March 28, 2009

boleh bagi saya senyum?

siapa halang saya senyum saya tembak sama dia. hahaha. apa kes kau tulis entri terus nak tembak orang nii. cubalah siuman sikit weyh. nak senyum. nak senyum.

ah, saya dah boleh tersenyum. maaf atas entri semalam yang macam nak ajak bersilat gayung lagaknya. kasar. tu semua sebab hormon rindu. hahaha -_____-"

tepat jam 11.30 malam tadi saya dapat message dia. ouh hati sungguh gembira :DD rupanya diorang dapat phone lambat sebab kena denda as they were lack of discipline. apalah sayang. ikut je lah rules kat situ. bukan susah pun, eceyh.

borak sejam lebih sebelum saya paksa dia pergi tidur. hmm.

dah dapat kekuatan dan semangat. nak pergi perang lah. hahaha!

whatsoever: petang ni my first class kat cambridge. oooo~ takut! ngee.

2 comments:

Fasya said...

awww :)
i dpt rasakan ridnu kamu x baeh lagi haha

good luck for class btw :)

you know, you can make a movie out of ur stories haha
maybe i'll do it for you, and you'll be my staring role haha :D

famous babe! haha ;D

saya said...

haha.
nasib baik dia boleh pegang phone sampai ahad ouh.
tapi nanti sasau balik nx week T___T

thank you for the luck. haha.

movie? mwahahaha. apa yg ada pada my stories, ouh.

the famous part im in :PP