Thursday, March 19, 2009

blog lounge #013

ini tag dari fawani :)

5 Hadiah yang anda impikan :


; sebuah rumah yang penuh dengan buku. as if lah ada orang nak bagi.
; line internet yang free sepanjang zaman.
; kamera DSLR idaman.
; edward cullen di depan rumah, hahaha.
; berekar-ekar kasih sayang -___-"

5 Alasan terhadap pilihan tersebut :

; saya gilakan segala-galanya tentang buku. kahwin dengan buku lagi boleh.
; sekarang ni asyik disconnect je. benci ouh.
; nak capture gambar scenery and view yang lawaa.
; siapa tak mahu ini mereka tidak siuman :P
; a lot adalah sangat sikit, tahu.

5 Perkara hebat yang pernah dilakukan:

; flying fox masa form one.
; tuang kelas fizik masa form four. hebatlah sangat.
; pijak telur burung unta. hahaha.
; tidak tidur dua hari berturut-turut.
; masuk hutan sambil tutup mata. perghhh. extreme gila. menangis seyh.

5 Ciptaan yang paling disukai :

; manusia adalah yang terindah :)
; lappy kesayanganku inii. hahaha.
; berkoyankoyan kertas sampai boleh jadi buku. wee.
; kotak bersuara iaitu televisyen dan radio.
; handphone itu sangat perluu.

5 Perkara yang paling dibenci :

; backstabber.
; bila tak ada buku yang nak dibaca lagi.
; the fact that vampire tu memang tak wujud, sighs.
; banyak watak jahat dalam satusatu cerita. bikin panas jee.
; bila duit dah habis sebelum akhir bulan. hahaha.

5 orang yang hendak ditag :

; inda.
; nas.
; wafiqah.
; alyaa.
; deenie.

whatsoever: nantikan keajaiban gambar. padahal belum sidai gambar terengganu lagi -__-"

No comments: