Wednesday, March 11, 2009

blog lounge #012

ini tag dari kak eiba :)
tanda-tanda anda....

1. sedang sukahati
; menjerit sambil senyum tayang gigi seluasnya. hahaha.

2. sedang marah
; mengeluarkan suara berkuasa veto :P

3. sedang bosan tahap maksimum
; mengeluh tanpa henti.

4. sedang cemburukan 'sesuatu'
; mengusha dengan berlebihan. dah kata jealous. usha kena lebihh. hahaha.

5. sedang rindukan 'sesuatu'
; bermuka blur dan nampak macam tengah berangan. padahal flashback scenes.

kenapa anda....

1. rasa cemburu?
; ada banyak sebab... depends on the situation.

2. rasa marah?
; something buat saya tak puas hati biasanya.

3. senyumsenyum
; extraordinary things happened macam dapat message safwan. kahkahkah.

4. rasa bersalah
; sebab menyusahkan orang lain.

5. rasa mengantuk tahap gaban
; hormon dalam badan. ada jawapan lagi power tak?

reaksi anda bila

1. sedang marah
; membaling benda secara sesuka hati macam bantal, selimut. hempas pintu. menangis. aku manusia biasa apeee.

2. terasa malu teramat sangat
; bermuka merah macam orang terover sapu blusher atau buat muka sardin sudah.

3. tak dapat tidur
; golek kiri kanan capai manamana buku dekat sidetable tengok cd -___-"

4. ternampak ehem berjalan dengan ehemehem
; perghh. berasap lah. ahahaha. biaq pi lah depaa. nak kata apa, kan.

5. keseorangan
; peluk patung garfield dan cik bulan :) kakak sayang kamuu.

5 falsafah anda...
1. let by gones, be by gones.
2. never let the fear of striking out keeping you from playing the game.
3. everyone has greatness thrust upon them.
4. cuba cintai orang yang mencintai kita sebab tak selalu orang yang kita cintai cuba untuk mencintai kita. (jiwang, i know. but what the hell)
5. forgiveness is the sweetest of all.

i tag...
; inda.
; danial.
; nasquin.
; wafiqah.
; alsya :)
whatsoever: dah takut nak drive pasal hal semalam :'(

No comments: