Saturday, February 28, 2009

mari sambung belajar di australia!

(klik untuk imej dan katakata yang lebih jelas)
semalam masa tengah menebang lalangan emel dekat yahoo, saya mendapat emel dari australia education, (AusEd-UniEd) tentang satu interview session untuk sambung belajar di bumi kangaroo tu. sama macam sunway university college punya roadshow yang nas dapat tu kot.

tak sempat bagitau parents lagi pasal this pamphlet sebab dah taksub nak baca eclipse, hahaha. terpaksa broke my words semalam. konon nak baca dari twilight balik. but the passion is not there. sebab i have ran through the words before, kan. nothing new.

jadi, regarding the interview session above, the emel yang saya terima stated that;

"This coming March, we will have numberous Institution Representative coming to our office to meet up with students & parents.
Grab this oppourtunity to enquire regarding study options in Australia for the June/July 09 & February 2010 intake. Come over to enjoy the following,
- Scholarship Information
- Application Fee Waiver*
- On-the-spot Offer*
*Terms & Condition Apply
Kindly see attched flyers for further information or contact AusEd-UniEd.
Entry to the event is FREE. Bring your friends along."

i was thinking it was a great idea to check it out since no harm will be done. apa, kau pergi interview survey universiti untuk kena tembak sampai mati ke. kahkahkah. lawak lah tu. jadi mari mari mari, kat subang jaya je pun.

as for me, i perhaps interested in going on 11th march as the monash university offered the faculty of medicine. hm. apaapa pun, kena bincang dengan my parents dulu :)

whatsoever: mungkin akan ke konsert maulidul rasul di stadium malam ini,,

4 comments:

Fasya said...

thank you nuha!
:D

oh btw, i nk tanyer
camne u buat yg recommended post tu

mcm awesome la! :D

saya said...

welcome :D:D

recommended post?
yg mana eh.

Hidayah said...

australia? cool ;D

saya said...

haha.
mentang2 awk ada kat sana sekarang eh :P