Sunday, February 15, 2009

kembali untuk berebut

hohoho. okay, itu mukadimah lorong haji taib di hari ahad. atas sebabsebab munasabah memboikot dan dah lama tak makan pizza, last night abah buat home made pizza pelbagai toppings, (chicken, pepperoni dan tak ketinggalan topping paling grand dalam dunia, goreng berlada ikan bilis -____-"). saya telah mendecoratekan pizza itu sesuka hati dan sesedap rasa. kahkahkah. tapi sedap ouh.

lappy saya masih nazak. lebih tepat, saya sedang menghadap lappy yang sedang nazak dengan tabahnya. eceyh, (tabahlah sangat padahal dari semalam dah ajak bomoh sumpah seranah baik punya). virus, kau sangat kejam. benci kau, benci. see, i bold you.

sekarang ni saya dah kena kembali berebut dengan adikadik untuk take turn guna home computer macam zaman masih solo tanpa lappy dulu. aik. DAHLAH DENGAN AMMAR YANG ONLINE DARI PAGI SAMPAI ZUHUR HANYA UNTUK TENGOK POKEMON DEKAT YOUTUBE. pokemon. tsk. T,T

from now on, since masa untuk online menjadi sangat terhad ala-ala buku twilight saga series yang dah order tapi kena tunggu dua minggu lagi, (apa? aku stress lah) saya kena sediakan draft entri di notepad lappy sebelum transferkan ke home computer. copy paste saja weyh. gampang kan? indahlah dunia kalau senang macam tu. tak payah banyak effort.

okay, sebenarnya kena transfer guna thumbdrive -______-". tapi sebab home computer tak boleh terima thumbdrive saya, i will type semua very words ni balik. all over again. which is tiring but satisfying. yeah, i am so go for quality over quantity. hahaha.

i should stop now. nak upload pictures tapi bateri phone cepat sangat habis macam melantak nasi sepuluh pinggan tak kenyang lagi. damn.

whatsoever: nak pergi beach. nak pergi beach.

4 comments:

syafiqahjasmin said...

saya ada twilight dan new moon. ahh, beli saja2 membazir duit.bukan baca. mmg tak baca. baca sikit jee.ahaa.imnotintoreadingbutimintomembaziring.ahahaha.

nak pinjam?
(kene fikir dimana letaknya buku itu dulu)

saya said...

wahhh~
bestnyaa!!
knp tak baca sampai habis dulu?
rasa segan pulak nak pinjam.
-____-"

syafiqahjasmin said...

sure can pinjam ma.
tak baca pun.
email me if interested
cookies_bk91@yahoo.com

;)

saya said...

thank you thank you