Friday, February 6, 2009

comel sungguh yaa

1. copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” untuk diletakkan di blog anda, (supposed to be 2009 tp watafish ya tak, hahaha).
2. link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
4. anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan nyatakan nama mereka di blog anda.
___________________________________________________
the tag came from fawani :) dia rakan bloggers saya, (blog awk sangat addictive tahu). a soon 19 years old girl that lives in kuala lumpur. and she's a fet student that currently doing her practical in miat. harap tak ada fakta yang salah, hee.

sepuluh fakta tentang yourstruly;
  • sudah berpunya, hahaha. (tak tau kenapa kena gelak. eh eh)
  • selalu isi masa terluang dengan blogging, (sahsah tak ada life -_______-")
  • gadis yang baru nak mengenali twilight, tumpang lalu.
  • gila buku. bukan ulat bulu, harap maklum. kahkahkah.
  • nak jadi psychiatrist, (tapi bkn penyabar, mcm mana tu?)
  • tibatiba mengidam nasi goreng kampung. boleh tak?
  • emosi terganggu since gagal road test dgn jpj semalam. watafish.
  • suka combination warna of merah and hitam.
  • currently bekerja as a reader teacher for aiman.
  • sangat sangat suka buah strawberry, si penghapus kanser itu, haha.
saya berbesar hati nak lemparkan award ini kepada:
satu; wafiqah
dua; fasya
tiga; kak naddie :)
empat; nasquin
lima; illy

whatsoever: lapar lapar lapar lapar lapar T,T

2 comments:

fawani said...

hihi.
waa.semua info bout me sgt tepat! :D
tq2.
hehe

"gadis yang baru nak mengenali twilight, tumpang lalu."
- ya.sila-sila.series ini begitu addictive juga! :D

saya said...

haha.
glad that i'm right :)
welcome btw.

thanks fr the warm welcome, hohoh.