Friday, February 20, 2009

bunga bunga teluki

bunga bunga teluki? haha. hentam sajalah. nampak syahdu je kat telinga kira alright lah weyh. inilah padahnya kalau pagipagi call mph tapi dia cakap masih tak ada stock si bestseller twilight itu. aduhai. korang nak aku mati dalam kesabaran menunggu ke...? -________-"

saya rasa dah bersarang je blog ni dengan TWILIGHT, TWILIGHT, TWILIGHT. hampagas.

nas awalawal dah tempah nak pinjam. dah sampai nanti sure can maa. operator tu cakap lagi satu atau dua minggu. damn. nak tunggu dua minggu ni pun dah seksa lagikan nak tunggu lagi.

alright, syafiqah, kita tempah buku awak! serious ni. email kita akan menyusul. tapi nak pinjam twilight je dulu. new moon tak perlu kot. unless kalau kita dapat habiskan twilight in a day. hahahaha.
sinikal ke itu?

ouh, sayang... happy monthlyversary :) loveyou. thanks for everything sayang. ly ly ly.

whatsoever: lesen P belum ambil lagi padahal surely dah siap ouh. doi.

2 comments:

aishiteru..♥ said...

biasa la tu...
saba ye

saya said...

sedang cuba utk sabar :)
thanks, inda