Sunday, January 25, 2009

si dia, klcc & separa kuda

si dia adalah boyf saya :) terima kasih, (tibatiba, seyh -__-"). last night saya ke rumah uncle hadi di setiawangsa utk kenduri doa selamat, (mungkinkah kerana kenaikan pangkat beliau dalam atm? :/) ontheway masuk kuala lumpur, petir berdentum kilat menyabung, belumkan pasti hujan nak turun, terkenang gadis lintas di depan, mataku tak henti memandang, perghh.. hambek kau. lirik joget angan tak sudah pulaa. ewahh! ewahhh! kahkahkah, (entah kenapa dah expert merepek ouh).

tibatiba teringat zaman belajar menari zapin kat sains muar dulu. woah woah woah. cop. masuk kuala lumpur, hujan punya lebat sampai tak nampak 23 meter ke depan, (kira kalau tgh test mata untuk driving tu for sure dah bergelar loser sejati awalawal dah, haha).
sangat lawa lah bukan? the titisan air hujan softly aka gerimis favourite, (dah reda sikit masa ni) i mean. sampai rumah uncle hadi dalam pukul 6 lebih nk dekat pukul 7. kenduri tu lepas maghrib so kitorang yang datang awal ni pun siapsiap lah bersolat. yang rata rata, (tk ada simpang siur. okay, serius kena stop buat ayat konon terlupa-letak-tanda-harga mcam neyh -__-) datang of courselah mat-mat tentera ;P

and masa tengah makan nasi berlaukkan ayam goreng ikan masak kicap :9, (terliur balik dah, T.T) nua dapat message dari my boyf.

three things i wont forget about you;
1. your cuteness
2. black plus red
3. your attitude, (caring, loving)
name i want to call you;
sayang
the word that best describes you;
lovely
i want to be your;
boyf, (glad that i'm your boyf now syg)
what reminds me about you;
1. rain
2. moon
3. chicken rice
4. cendol

thankyou for the lovely message, fiq :) message tu seriously buat nua tersenyum. okay, sudah on the lovey dovey part, (ada yang termuntah tahap terbau-air-loji-kumbahan pulak karang, hahaha). and kitorang pun pakatpakat ajak abah balik bila dah pukul 10 lebih. letih weyh berbaju kurung, (tak ada kena mengena).

cerita keluar tajuk; knapa kalau kau tengah cari something tapi tak jumpa sebab nak cepat, gelojoh tak sabar dan sebagainya, then kau merungut membebel menceceh macam orang tak ada pedoman ke apa tah, (lagi sadis kalau marahkan satu isi rumah yang bertorchlight tak tau apa kau cari) later orang lain jumpa benda tu dan sound kau, "itulahh. cari pakai mulut. mana nak jumpa!" mengapakah?? (saya selalu kena neyh, kahkahkah). masa tu serius muka macam ditampartampar je dengan daging salai panggang. aik.

whatsoever: dah kata separa weyh ;)

2 comments:

Fröken Mita said...

Hallo its me from sweden

saya said...

froken mita; hallo :) thanks for visiting my blog though