Wednesday, January 28, 2009

sarkastikus

saya sarkastik. so? :)
ouh, sila jangan salah sangka anggap fikir kira dan seangkatan dengannya. saya tak pergi mana mana sarkas yang ada tikus cuti raya cina kali ni, (eceyh, macam ada je sarkas tikus kat dunia ni kaaan -___-"). even rasanya korang dah boleh agak walaupun title tu dah dimodified secara rakus lagi halus oleh otak saya yang asyik berdenyut dari tadi. ke kepala..?

hari tu terfikir nak buat kek tiramisu lepas ternampak kek tiramissyou yang-tak-jadi-nak-beli sebab mahal kat Bees shah alam mall. bayangkan satu slice je dah rm6.40! bapak mencekik darah seyh. tahulah tak sedap, kahkahkah. even dah bookmark kan dah recipe tiramisu yang cari kat internet hari tu tapi tak terbuat. nanti nantilah bila dah bersemangat balik. hmm.

ini sangat menyedihkan alias pathetic, haha. saya dah tersangat addicted tahap sukakan-buah-strawberry dengan mythbusters kat discovery channel; saluran 551 astro. woah woah woah. tak. saya tak dibayar untuk jadi promoter tak bertauliah malah tak beruang kat sugar daughter saya neyh. adoi. merangkak dari title dah kau.

saya akan jadi tahap nak terjun lombong dari papan luncur kalau...

satu;
camat petang cumerr. camekom. shuka ak kalo shaya shakap shaya nak chumeyl chumeyl macam nih. hikhikhik. chumeyl kan kan kan. peduyi ar owang nak shakap shaya gediwk. hikhikhik.

dua;
eIyH, bEshNyA TuLiS mAcAm NiH.. kEjAp kEcIk, KeJaP bEsAr! hE He hE. mAcAm IkLaN tIbI bELi rUmAh tU kAn.

tiga;
macam ni pun besh jugek. hikhikhik. macam rainbow kan. i lykkkke.

empat;
hari ni tak ada entri. bye.

rusakureaders; sebarang pertanyaan lebih lanjut tentang empat kekalauan saya ini tidak akan dilayan. eceyh. saya diktator loser. there, i said it. lai lai lai. satu loser untuk dilelong di ebay -________-"

whatsoever: sungguh saya nak buka balik buku biology. serius.

No comments: