Monday, January 26, 2009

lembu pak mat tempe

happy chinese new year readers :)

lembu surely ada close cash and contact dengan entri neyh, (dah nama pun tahun lembu weyh. bangga lah bukan lembuan di luar sana itu, hahaha). mesti lembuan di padang ragut makin berkobar nak menggebukan diri untuk hari raya korban tahun ni. perghh, ini yang buat teruja semua urat saraf tulang sendi macam dapat jumpa USB cable balik ke apatah -__-".

ayat predikat belakang lembu tu ayat sengaja bagi publisiti murahan, (bukan murah lagi dah tp free seyh) ala ala propaganda asia untuk orang asia ataupun agi idup agi ngelaban kat pak mat jual tempe bawah pokok semalu tebing bukit panas terik tu, (as if dia wujud je kaann nuha :/).

teringat pulak dialog saiful apek dalam filem kuliah cinta; alaa.. time yusry dengan erra still togethergether menganyam tunang tu. scene dia masa tu tukiman nak bagitau jojo yang faramy accident padahal april fool je. ayat tukiman lebih kurang macam ni; "jo! pak mat! pak mat tempe bawak motor keceperrr. keceperrr." kahkahkah. aiseyman, yang tak boleh tahan aksi apek tu. kalau tak silap tarikh, keceper tu accident lah kot.

ouh, actually semalam pergi taman rimba commanwealth kat rawang. itu yang ada sipisipi tempias kuda kat entri semalam, haha. diamond is the name, riding is his game. woah woah woah. rhymes pula kann. tidak kusangkasangka, ulat bulu menjadi nangka. aik. diamond the horse, please and thank you :) and i ride this go cart look-a-like thingy except yang i ride semalam kena paddle, kahkahkah. tak terkayuh weyh. apalah malang nasib tuan hamba sebegitu rupa, eceyh.
tibatiba jadi macam entri tahun baru kuda pulak -__________-" tak terjumpa gambar lembu dalam hard disk lappy saya, (cit. macam mana nak jumpa kalau kau tak pernah tangkap gambar tu, datuk seri professor doktor tengku raja permaisuri nuha muneerah T,T) kahkahkah. hebatlah bukan panggilan tu? sikit punya tinggi angan nak ada semua pangkat tu depan nama saya.

random fact on blogging; tadi balik dari alamsentral, kompleks dan shahalam mall, terdengar satu mesej suara ganas daripada polis kat hot fm. encikpolis tu cakap, kalau kita difitnah dalam blog orang tertentu atas tiada sebab tertentu, (mknanya kau kira innocent dan baling bom botol kaca atau cat berdarah kat dinding rumah dia, tanam tangkal khurafat ubat pengasih segala ni bukan standard kau) bolehlah lapor kat balaipolis. polis sekarang ada some sort of benda yang boleh detect pemilik blog tersebut dan dorang akan dikenakan tindakan undang undang.

woah woah woah. memang right on time polis malaysia buat macam ni. kalau ya pun benci tahap tak-kiraa-nak-mainan-tu-jugak-kata-si-anak kat someone just sebab kucing dia melabur kat pokok bunga kertas korang, bawa bawalah mengucap. jangan pulak tabur fitnah pasal dia kat blog korang. dari sesi meluahkan perasaan jadi kes belakang pagar besi pulak karang.

whatsoever: tak suka kena paksa buat benda yang tak nak buat. damn. nnti jadi tak ikhlas.

No comments: