Thursday, January 8, 2009

kalau masih punya hati

this is an urgent, emergency and abnormal situations for me. fyi, saya jarang post dua entry skali dalam satu hari. tp since i got a message from awi and i saw an entry made by niena, i thought, i might as well wanna share it with you guys too. i'll be listing brands that were found out to donate money to israel army (goddamnit, i hate to see the cruelty of israel's towards palastine on the front page of every newspaper each morning, sighs).
dah lama tak minum coke. ribena is my fave ;)
luckily aiman dah standard one so we wont be needing nappies, haha.
ouh tidaaaak,, kenapa ini harus terjadi? mcD is a part of my life :'(
habislah bonda terpaksa berhenti guna product neyh.
barang disney sahaja ataupun disney channel sekali...? -_____-
mengapa benda yang saya suka terlibat dengan unforgiven act neyh, sighs.
not that i care pasal fasha sandha tp dia surely kna quit jadi duta product.
nasib baik dah tukar stay free, haha.
i grew up with this brand, dude! bye cococrunch, bye honeystars.

these brands yang kat atas ada close contact with me. actually ada banyak lagi. macam johnson&johnson; baby milk bath segalanya, river island, DKNY, GAP, perrier, sanex, jo malone, lancome, libbys, tchibo, loreal, marks&spencer, maybelline, vittel, revlon and wonderbra ;)

we seriously need to stop buying them (saya pun tatau boleh tahan diri dari mcD tu ke tak, dush) in order to cripple the israel's economy. it may seem like a small thing and can easily be ignored thing to do, but hey, its a start. and i am not talking crap here.

whatsoever: mungkin akan ke brunei pada bulan mac.

2 comments:

Nurul Izz said...

i can live wtout mcd sbb i heart kfc (ayam besh itu ohhhh :D) but kotex????no!!!!!!!

fasha - screw her! mencik! ohohoh

oh huggies....uhmm...bakal baby 5-6 taun lagi kene pakai brand lain yeee heee :D

saya said...

haha. nasib kak nurul minat kfc.

yup2,, kotex kena boikott.

geli dgn fasha gedik tuh.

jenama Giant atau Tesco okay kot..? hee.