Tuesday, January 20, 2009

dear _ _ _ _

akhirnya, (okay,tipu. entri neyh baru nak mula) 20 haribulan tiba dengan begitu lambat. eceyh. sayang, happy monthlyversary :) thankyou for calling me last night to wish our precious date being together. thanks sebab masih ada untuk saya wpun saya banyak je hancurkan hati awak.

tapi awak ttp cakap; "no! i wont ignored you. never! i wont i wont and you will not be ignored" :')

terima kasih, sayang sebab awak sentiasa bagi keyakinan pada saya. and i love that. awak semangat saya. ingat...? awak juga payung saya waktu hujan, (i mean wktu saya in hard times). saya harap akn bnyak lagi monthlyversary yang kita akan smbut together, sayang :)

loveyousomuchsayang,,

whatsoever: macam dah addicted pulak buat dua entri satu hari -.-"

3 comments:

syrrul said...

hmmmmmmm>????????
MCM MANE KITE BULEH TAK TAUUUU!!

saya said...

wah wah wah.

tidak tahu??

syrrul said...

:((