Sunday, January 25, 2009

cik bie :)

sebelum apaapa, silalah bayangkan lagu sahabat by aizat jadi background muzik entri neyh, (entah kenapa ada permintaan diktator gaya loser terhebat tibatiba -_-"). otak nua dah mamai sebab dah tiga hari tak memblogging neyh. nak balas dendam hari ni, (tunggu jek) ini kali kedua nua gunakan gmbar comel tahap kucing-belai-diri[?] kat sugar daughter ni, (blog saya berjantina perempuan harap maklum). to me, this picture gila perfect picture of both of us.

kenal nabihah secara ala carte, (eh eh, lawak murah taleh belah :/) secara ala kadar masa sekolah rendah walaupun dah sama kelas dengan dia sejak darjah empat since dia baru pindah masa darjah tiga. orang kata dia ni pandai tapi tersangatlah pendiam. kawan rapat dia masa tu syafiqah azhar. (manalah si kecik tu sekarang ya, dah tinggi ke?) perghh, itulah ayat menjemput pelempang ke wajah namanya. kahkahkah.

mula start rapat dgn awak masa form one dengan anis kan biha? disebabkan masa form one saya masih bercirikan masyarakat kuno aka tak reti bersosial sangat, lingkungan kawan cuma dgn ex-skrm je. biha, anis, ayie, syrrul, syazri dan few names yang tak tercapai dek kotak fius memori akal. tapi sbb saya jadi prefect, border line tu brjaya diluaskan smpai saya berjumpa dengan sfwn smpai dia dalam kategori orang-yang-tinggalkan-kesan dalam-hidup saya. woah woah woah. hebatlah bukan?

ingat lagi, kitorang dulu sangat rajin datang pagi untuk stayback. just lepak lepak kat library kantin gajah menyusu semua untuk buat homework. kitorang even hafal subjek agama words by words pagi sebelum exam and boleh sebut balik semua ikut turutan! (perghh.. buat direct lifting dalam est, jangan berangan nak dpt highscore weyh. kahkahkah).

masa form one form two dulu kalau ada latihan rumah sukan belah pagi, (kitorang sesi petang) disebabkan kemalasan kepanasan kebosanan tahap nak lari dari rumah, saya dengan ainul selalu je melantak nasi kat rumah biha, haha. masihkah kau ingat wahai cik bie..? sampai tersedak kita dgn ainul makan nasi sbb abang long awak buat lawak! rindu nak lepak rumah awak ouh. bilikmu yang pinky itu,, (macam bilik kau tak pinky eynn. doi).

eventhough kita sama2 masuk asrama on 2007, (which kita keluar tiga bulan lepas tu, haha. and awak gila tahan duduk sana wpun perasaan nak balik ada jgak) kita sangat terharu sbb setiap kali awak balik dari asrama, tak kira lah cuti longhand shorthand, awak tetap akan message kita bagitau awak ada kat rumah. "assalamualaikum. biha in the house!!" haha. sangat mengharukan okayh :')

recently, yang psal driving tu gila taleh belah weyh. punya bersungguh kita promote metro, even awak dah menapak kat office dia tapi awk choose memandu cekap, T.T (mcm mana nk kenalkan awak dgn abang shah ouh, haha). tak dapatlah awak mempamerkan kecomelan awak depan dia. kahkahkah. apa nak buat, awak dah pilih jalan yang SALAH. tak apa tak apa, anything, just call me je kalau something wrong somewhere :)

whatsoever: to cik bie; nak kahwin jemput ;b kahkahkah.

No comments: