Sunday, January 18, 2009

bila di udara

bila membaca title di atas, apa yang ada kat fikiran korang? nuha ni nak show off dia naik flight kot (show off whatthefish :/), atau eh-eh, nuha nak jadi pramugari lahh (o_0 you wishh lah weyh) dan apa lagi tah yang ada kat fikiran korang yang tak dapat nak fikir. ya, saya hanya ada kuasa psikik yang boleh baca fikiran sendiri. kau merepek apa weyh malam malam neyh -_-"

abah baru balik dari terengganu petang tadi, (for the election of course, tk mau cakap lebih2 benda sensitif neyh, bahaya). and abah beli tiga buah[?] wau. err.. ya, i'm not sure pasal penjodoh bilangan utk wau :/
wau ni perlu dikuarantinkan dalam bilik nenek supaya empat anak angkat keluarga kitorang; tigger-ryyan-cici-dayang tu tak mencakar sampai rabak wau wau neyh. yeah, they can be overthepagar sometimes tp still adorable. kakak sayang kamu berempat :)

so petang tadi abah ajak main wau, gila teruja weyh, (maafkanlah anak bandar yang pegang title tak-pernah-berjaya-terbangkan-wau-seumur-hidup ini T_T).

all the images kat bwah ni telah diedited by yourstruly kat picasa, haha. nak jugak bagitau eynn. taboleh belah. and ouh, the sky was actually grey instead of blue. eheh. okay, lepas ni tk ada caption since a picture says thousands of words kan, (kalau gmbar darurat saya letak jgak, haha).
gmbar saya tidak ada...

mengertilah korang yang saya brtindak sbagai photographer dan tidak berpeluang layan wau, (padahal dah pegang tali wau tu even utk gulung balik je tp menjerit jerit suruh afnan take over sbb wau tu berat sangat -_-") serius berat weyh. anak bandar, anak bandar, sighs.

ammar cakap; kakak nii, umur dah 18 tahun pun masih takut lagi ke.

ya, ayat tu keluar dari mulut budak umur 10 tahun T_T. saya mmg patut dikasihani. sudah, sudah. kenapalah bukak pekung kat dada sendiri mcm kna open sesame abra kedabra ramponyiseng swartiilaam ke apa tah neyh.

whatsoever: layan anugerahjuaralagu sambil update blog adalah anak bandar sejati ;)

4 comments:

syrrul said...

kite lagi lah lame dari awk, tak pernah pon kot pegang wau. -_-

saya said...

haha.

anak bandar weyh ;)

PakciQue said...

Tak pernah pun main wau. Layang-layang pernahlah.

saya said...

layang2 pun sy tk pernah trbangkan T_T