Monday, December 29, 2008

escape 004- melambai lambai bak belut

fourth day- shah alam syurgaku

balik kampungg.. oooo balik kampung... :)
balik kampung lah sangat kan. balik rumah adalah. haha.
akhirnya boleh balik rumah. there's no place other than home sweet home.
hari ni barulah saya berkesempatan utk tdur lepas subuh.
i know. pathetic gilaa.
pukul 8.10 pagi bangun dan bersiap utk sarapan.
dan cik apa bagi saya this body shop shower gel rasanya. wangii.
wa kata nak brtolak pukul 9 tapi that's not what happened. haiyyo.
sbb pak usu tk bangun lagi weyh. wa kata pak usu nak konvoi lagi.
wa bagi masa sejam utk pak usu bsiap and still.. pkul 10 pn pak usu tk siap lg.
so wa decided kitorang balik dulu and pak usu agreed.
nama tempayan ni saya tak tahu tp nampak sangat lawa. haha.
gambar ni ditangkap masa saya dalam kereta.
yaa, itu pintu gerbang sempadan melaka-negeri sembilan.
TERIMA KASIH, DATANG LAGI.
pasti saja saya akan datang lagi deh. haha.
replika bangunan bangunan ni sangat lawa. weee.
bye bye melaka. daaa.
kitorang berhenti kat kawasan rehat dengkil utk lunch.
dan tepat jam 1.25 petang, saya sampai di rumah dgn selamat.
alhamdulillah :)

whatsoever: esok result pmr keluar... hm.

No comments: