Monday, December 15, 2008

garang dalam comel?

pagi tadi kena bangun awal sebab nenek dah awal awal pesan pada saya semalam.
nenek pesan; nuha, esok teman nenek pergi bank ya.
okays. jadi, dalam pukul lapan setengah tu saya bangun setelah dikejut dgn penuh tragis.
saya suka sebenarnya temankan nenek saya pergi bank untuk ambil pencen atuk.
sebabnya? nenek akan belanja saya macam macam; jagung,vitagen,roti. haha.
sayaberkatakata: dah sah sah salah niat ni weyh !

hah, kan saya dah cakap. tengok, nenek belikan saya empat brooch. hm.
ingatkan terus balik rumah sebab dari pukul 9 smpai 11.30 tu dekat kompleks pkns.
almaklumlah, lepas pergi bank, pergi kedai langsir, supermarket..
rupanya perlu pergi ke rumah tok man.
ingatkan sekejap je as in singgah untuk bagi barang yang beli kat kompleks tadi.
rupanya stay untuk makan tengah hari sekali. i had nasi lemak nek bu.
ouh, main dengan kanak kanak itu seronok tahu. haha.
ingatkan isya je yang ada.
rupanya fina dengan hasya pun ada sekali.
perangai isya buat saya susah nak percaya yang dia baru umur 3 tahun....!
petahnya ke main. comel tu bolehlah. tahap suam suam kuku.
aduh. kakak apakah saya ini.
tp dgn nenek dan atuk sendiri pun nk kena tengking ke?
nek bu punya best cerita pasal perangai dia kat aunty ira, tau si cilik ni ckp apa?
"nenek..! nenek diam. diam" amboi. siap dgn ekspresi muka marah tu.
tak boleh belah seyh. nama pun budak budak. kamu dimaafkan wahai fitrisya sayang.
nasib baik dia anak uncle ayen yang tough dan yang
SUKA AMBIL GAMBAR CANDID SAYA MASA TENGAH AMBIL ABC SAMPAI SAYA KENA MENYOROK BALIK TONG AIS WALAUPUN WAKTU TU KAK LONG TENGAH KAHWIN !
-.-"

isya dan hasya yang comel. kak nuha sayang kamuuu ;')

whatsoever: i am surprised by how much i cant afford to lose him from my life,,

2 comments:

êZõ said...

hmm..... awk takut hilang siapa eh?? XD haha gurau2.... ily

saya said...

kura kura dalam perahu,
buat buat tak tahu awk ehh.
sy tembak karang.
ilyt