Tuesday, December 2, 2008

dalam kenangan

seperti yang saya jangkakan, hari ini sangat best pula. haha.
malam kenangan. okay okay. saya cerita satu satu.
pagi tadi bangun awal lagi. entah kenapa, habis spm ni nak bangun awal je kerja.
dah mereng gamaknya saya ni.
kalau dulu zaman sekolah. cheywah. zaman sekolah. ades.
dulu bila buka mata pukul 6 tu, tk payah cakaplah. mata berat semacam.
sekarang ni, tk payah kejut, automatik bangun. apa kejadah diri saya ni eh.
dan saya tak jadi nk buat banner guna photoshop. >.< onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_t77dBuek8W8/STYUji5IypI/AAAAAAAAARw/kZb0S7Betmw/s1600-h/almari.jpg">selepas habiskan 4 jam menonton drama korea,
saya seikhlasnya mengikut umi ke kompleks pkns daripada terperap di rumah.
tk buat apa pun, prgi fomema, pejabat pos, beli jagung, beli roti.
ouh ouhh. *mengangkat tangan tanda teruja*

saya mengajak umi ke sacc mall utk ke mph bookstore.
dan saya telah berlari untuk mendapatkan buku buku ini. haha.






saya present kepada kamu:
The Ultimate Goddess dan A Romatic Getaway.
p.s: tk sabarnya nak baca dan habiskan. hee x)
yang best sekali, fulus dikeluarkan oleh bonda tercinta. lala.
selepas itu, saya ke pasar malam dan telah membeli nasi ayam dan keropok lekor.
*ingat nk beli utk dia tp dia jauh. hmm.*
dan malamnya, selepas fikir beberapa kali, saya terima pelawaan nabel.
fyi, nabel buat makan makan kat rumah dia. hmm. first time pergi dan sangat besar.
nabel, kita tgh promote rumah awak. komisyen bagi ya.
inilah makan malam saya.


okay. ayam dah habis. tinggal gravy. haha. lupa nak ambil gmbar awal awal.
nuha: *berkecahnya anak dara ni makan.* ouh, shut up, nuha.
dua ketul ayam, dan sedikit puding. yummy.
ouh, esok birthday mak nabel jd kita orang pun nyanyi birthday song ramai2.
sepotong kek yg dipotong untuk saya:

haha. ini kek qs. kek saya sudah habis dimakan lah. aduhai. lapar sungguh ni.
saya tidak suka sama itu cherry sbb dia manis macam p.ramlee!
dan berapa banyak gelas daa saya minum. lepas satu, satu. hmmm.
jangan dilupa dija yang makan sambal petai lepas tu berbau satu isi rumah. haha!
tak menahan seyh. dahlah gelak tak habis habis. petai tu kuat betul.
sebelum decide nk balik, kita orang bergambar sakan. -.-"

sayang kamu semua ! kenangan ini adalah milik kita bersama :'D

belakang: mira je,zira,syrrul,xaty,qs,nana,meera
depan: zah,nina,dj,nabel,eln,awi,janna

whatsoever: nak dengar dia menyanyi sambil petik gitar ;)

No comments: