Thursday, December 11, 2008

baju besi

"tuan hamba ingat hamba takut?? datang lah sini bunuh hamba kalau berani"
cheywah. dialog filem melayu mana lah yang saya buat direct lifting ni.
okay. i should cut the crap by now.
dah baca title entry saya kali ni? kalau sudah, bagus.
ya, saya telah menyediakan baju besi. untuk apa? hah, ini yang nak cerita ni !
lepas hadirkan diri untuk kursus kpp ahad lepas,
saya rasa, MUNGKIN saya dah cukup bersedia untuk ambil test berkomputer tu AHAD INI.
fine. baju besi tu perumpamaan untuk persediaan saya saja. tak lebih tak kurang.
saya ada mention ttg satu compact disc yg Metro bagi di previous entry saya di sini


ini halaman depan contoh ujian berkomputer yang akan saya duduki.
ouh, first time jawab tutorial tu, saya dapat 82%.
punyalah happy tp akhirnya.. ANDA GAGAL. cit! bg harapan palsu.
check balik, ouh, passing marks 42 as in 84%.. duhh~
mulai dua hari lepas, saya bersungguh sungguh membaca buku kpp
kulit ke kulit tahu! dari yg penting smpai yg perenggan mcm dalam buku teks sejarah!
petang tadi saya khatam walaupun nk biru biji mata ni.
terus sy jawab tutorial kat atas tu.
p.s: soalan dia sentiasa berubah ubah ya. sy tidak cheating.
dapat 92%. akhirnyaaa. wahhhh.
saya jawab lagi sekali. tak pernah jemu sebenarnya. sangat best. haha.
saya dapat result ini.......

alhamdulillah :'D
saya harap result saya untuk test sebenar nnti boleh kekal mcm ni or lbih baik.
ya, saya telah menyediakan baju besi untuk bertempur !
ada masalah?

whatsoever: waa. tak dapat pergi sunway pyramid. sedih ;'(

No comments: